GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κοινό έχουν ο Δένδιας και ο Στουρνάρας;

Πλέον ο κ. Στουρνάρας δεν πρέπει να νιώθει μοναξιά στην κορυφή που βρίσκεται. Έχει πλεον άξιο ανταγωνιστή στον δρόμο των επιτυχιών. ...


Πλέον ο κ. Στουρνάρας δεν πρέπει να νιώθει μοναξιά στην κορυφή που βρίσκεται. Έχει πλεον άξιο ανταγωνιστή στον δρόμο των επιτυχιών. Τον υπουργό ΠΡΟΠΟ κ. Δένδια.
Μεχρι σημερα,...

μόνον ο κ. Στουρνάρας είχε καταφέρει να βλέπει σουξέ μέσα στην καταστροφή, να κανει δηλωσεις περι νέων μέτρων ενώ το Μαξίμου τα ξόρκιζε σε όλους τους τόνους κλπ. Λες και ηταν άλλο “μαγαζί”.

Ο κ. Δένδιας έδειξε ότι ο Στουρνάρας δεν είναι μόνος. Σε τελείως άλλη διάσταση, με φόντο τις δολοφονίες, μιλούσε για “εκκαθάριση λογαριασμών” και “άκρα”, κάνοντας το Μαξίμου να συντάξει ανακοίνωση στην ακριβως αντίθετη κατεύθυνση. Φανταστείτε να επιβεβαιωθεί ότι όντως οι φονιάδες έφυγαν από την Αττική οδό!

Ή ότι την “ευθύνη θα αναλάβουν η σεχτα και ο Μαζιώτης”… Τότε η παντοκρατορία Στουρνάρα θα κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Ίσως παλι και οι δυο να θέλουν να κανουν ένα δωράκι στο Μαξίμου, δίνοντας την ευκαιρία αποσυμφόρησης μεσω ανασχηματισμού.

Το βέβαιον είναι πως με την ιδια ευκολία που ο υπόδικος για κακούργημα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ παραμένει στην θέση του έλεω Στουρνάρα, το ίδιο νωχελικά θα μπορούσαν οι παρακρατικοί δολοφόνοι να “διαφύγουν” ακόμα και με τον “μουτζούρη” για Κιλκίς. Υπό την προϋπόθεση ότι εξυπηρετούν τις σκοπιμότητες της Τρόικας.

Όπως ακριβως τα δυο κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης…
http://olympia.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση