GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μοιράζονται την πρωτιά σε δύο δημοσκοπήσεις

Ακόμα μια δημοσκόπηση δείχνει ντέρμπι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά και την εταιρεία «Metrisi» η Χρυσή...


Ακόμα μια δημοσκόπηση δείχνει ντέρμπι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά και την εταιρεία «Metrisi» η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει...

ιδιαιτέρως μικρά ποσοστά, ενώ η ΔΗΜΑΡ μένει εκτός Βουλής. Πρώτο κόμμα είναι η αδιευκρίνιστη ψήφος με 30,6%.

Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει 21,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ 20,6%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,1%, το ΚΚΕ με 4,9%, το ΠΑΣΟΚ με 4,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,1% και η ΔΗΜΑΡ με 1,6%.

Στην παράσταση νίκης για πρώτη φορά προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,8% έναντι 22,9% της ΝΔ. Πριν από ένα μήνα το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά προηγείτο με 12 μονάδες διαφορά.

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Α. Σαμαράς προηγείται με 10 μονάδες διαφορά του Αλ. Τσίπρα. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ συγκεντρώνει, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ποσοστό 37,2%, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 27,1%.

Στην ερώτηση ποια είναι η γνώμη σας για τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει ποσοστό 30,4% στις θετικές απόψεις, ο Αλέξης Τσίπρας 24,8%, ο Φώτης Κουβέλης 20,3%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας 11,8%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 11,6%, ο Πάνος Καμμένος 10,8% και ο Νίκος Μιχαλολιάκος 5,5%.


Στη δημοσκόπηση της MARC που δημοσιεύει η εφημερίδα «Επενδυτής», o ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 23,2%. Ακολουθούν η ΝΔ με 21,8%, η Χρυσή Αυγή με 6,9%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 5,2%, το ΚΚΕ με 5,1%, το ΠΑΣΟΚ με 5%, η ΔΗΜΑΡ με 4,5%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος συγκεντρώνει ποσοστό 15,3%.

1 σχόλιο

  1. KAΛA ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
    ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ
    ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση