GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωδεκάχρονος σκοτώθηκε με την καραμπίνα του πατέρα

Τραγωδία χθες τα μεσάνυχτα στη Νίκαια Λάρισας. Ένας 12χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν εκπυρσοκρότησε κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα τ...

Τραγωδία χθες τα μεσάνυχτα στη Νίκαια Λάρισας. Ένας 12χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν εκπυρσοκρότησε κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του, την οποία περιεργαζόταν μαζί με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο αδελφό του.

Νεκρός είναι ο Αλέξανδρος Μιχ. Χλιάπης, ο οποίος, γύρω στις 11 το βράδυ βρισκόταν σε δωμάτιο του σπιτιού μαζί με τον αδελφό του και παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα. Κάποια στιγμή ακούστηκε ο κρότος πυροβολισμού. Ο μικρός Αλέξανδρος βρίσκονταν αιμόφυρτος στο πάτωμα με τα σκάγια να τον έχουν πλήξει θανάσιμα, ενώ ο αδελφός του είχε υποστεί σοκ.

Το παιδί κατέληξε λίγα λεπτά της ώρας αργότερα, χωρίς οι διασώστες του ΕΚΑΒ να καταφέρουν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση