GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μύνυμα ειρήνης στέλνει η Γιόκο Όνο από την Αυστραλία

"Ο Πόλεμος Τελείωσε (αν το θέλετε)" τιτλοφορείται η νέα έκθεση της Γιόκο Όνοπου παρουσιάζει...


"Ο Πόλεμος Τελείωσε (αν το θέλετε)" τιτλοφορείται η νέα έκθεση της Γιόκο Όνοπου παρουσιάζει...
στην Αυστραλία (περιλαμβάνει από γλυπτά έως κολάζ) και, σύμφωνα με την ίδια, έχει ως στόχο να ενώσει τους ανθρώπους για να ονειρευτούν μαζί και να εργαστούν για ένα καλύτερο μέλλον μέσω της τέχνης.

"Πρόκειται για αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξει η κοινωνία", δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η Όνο στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Αυστραλίας στο Σίδνεϊ, όπου εγκαινιάστηκε η έκθεση την Παρασκευή (15/11) και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Αυτή είναι η πρώτη ατομική έκθεση που πραγματοποιεί η Όνο στην Αυστραλία.

Ο τίτλος της αναφέρεται στην εκστρατεία που πραγματοποίησε η ίδια με τον δολοφονηθέντα σύζυγό της Τζον Λένον τα Χριστούγεννα του 1969, όταν είχαν νοικιάσει πίνακες τοιχοκολλήσεως διαφημίσεων σε διάφορες πόλεις όπου ανάρτησαν ένα μήνυμα για την ειρήνη.


1 σχόλιο

  1. Η προκήρυξη των δολοφόνων των 2 Χρυσαυγιτών δείχνει ότι είναι εντελώς βλάκες και ηλίθιοι. Πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο με τη δολοφονία των 2 νέων. Αύξησαν τα ποσοστά και την αποδοχή της Χ.Α στη κοινή γνώμη ( που προφανώς είναι μεγαλύτερα λόγω του φόβου να απαντήσουν σε τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις ότι θα την ψηφίσουν ). Η φορολογική πολιτική ( χαράτσια, έκτακτες εισφορές, υψηλή φορολογική κλίμακα, κατάργηση αφορολογήτου για παιδιά, κατάργηση δώρων Χριστουγέννων, πετρέλαιο θέρμανσης κλπ ) του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ σε συνδυασμό με την "στοχοποίηση" της Χ.Α και τη δολοφονία των 2 μελών της, αυτά είναι που προκαλούν την εκλογική της άνοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση