GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βομβιστική επίθεση στο βόρειο Σινά

Τουλάχιστον 10 αιγύπτιοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι 35 τραυματίστηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου κοντά στην πόλη Ελ Αρί...

Τουλάχιστον 10 αιγύπτιοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι 35 τραυματίστηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου κοντά στην πόλη Ελ Αρίς στη χερσόνησο του Σινά. Είναι μια από τις φονικότερες επιθέσεις μετά τον Ιούλιο, οπότε και ανατράπη ο ισλαμιστής πρόεδρος Μόρσι και οι ένοπλες ομάδες που πρόσκεινται στην Αλ Κάιντα κλιμάκωσαν τις επιθέσεις τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Al-Masri al-Youm newspaper το στρατιωτικό κονβόι χτυπήθηκε από βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο δρόμο και θεωρείται πιθανό να αυξηθεί ο τελικός απολογισμός των θυμάτων. Οι στρατιώτες βρίσκονταν στην περιοχή στο πλαίσιο επιχείρησης καταστροφής τούνελ που συνδέουν την Αίγυπτο με τη Γάζα και επέστρεφαν στο Κάιρο μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης.

Link: enet.gr

1 σχόλιο

  1. ΔΟΛ-ιοι

    ΔΟΛ-οπλόκοι

    ΔΟΛ-πλεκόμενοι

    Ό,τι πιο μισάνθρωπο, αντιλαϊκό, λαμογίστικο, ΔΕΞΙΟ (ΝΑΙ ΔΕΞΙΟ!!!)... κρύβεται σε αυτό το ακρωνύμιο!

    Ο μικροαστός (γιατί οι τρομοκράτες, πάντα τέτοιοι είναι!!!) ναρκισσιστής εγκληματίας και φυσικά ουδόλως "αριστερός" Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, είχε γράψει σε μια προκήρυξη της 17Ν, αν θυμάμαι καλά, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 80', για το "Γιουσουφάκι" του "Άρχοντα του ΔΟΛ"!!!

    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ!!!!!

    Δηλαδή ότι ο π.....γερος του ΔΟΛ, που δεν ήταν παντρεμένος και δεν είχε και παιδιά, είτε γ..ούσε τον Σταύρο Ψυχάρη, είτε ο Σταύρος Ψυχάρης γ....σε αυτόν!!!

    ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΨΕΥΔΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση