GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Σάντρα μεθάει για μένα»

Βρέθηκε γυναίκα που είπε ότι δεν της αρέσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ, κι αυτή η δήλωση δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τον γόη σταρ. Φρόντι...

Βρέθηκε γυναίκα που είπε ότι δεν της αρέσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ, κι αυτή η δήλωση δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τον γόη σταρ. Φρόντισε να «ξεπληρώσει» τη Σάντρα Μπούλοκ διαψεύδοντάς την, καθώς, όπως είπε, του τηλεφωνεί κάθε βράδυ μεθυσμένη.

Μη βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματα από τις δηλώσεις των δύο συμπρωταγωνιστών στην ταινία «Gravity». Κλούνεϊ και Μπούλοκ είναι στενοί φίλοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κι αρέσκονται να κοντράρονται δημοσίως, αφήνοντας κάποιους να πιστεύουν ότι η κόντρα μπορεί να είναι και αληθινή.

Η πλάκα

Αυτή τη φορά ωστόσο φρόντισαν να δώσουν σε όλους να καταλάβουν ότι πρόκειται για πλάκα, που, όπως λένε κάποιοι, έγινε ώστε η έτσι κι αλλιώς καλή ταινία τους να κόψει ακόμα περισσότερα εισιτήρια. «Μπορεί να είπε πως δεν είμαι ελκυστικός γι' αυτήν, όμως μου τηλεφωνεί κάθε βράδυ στις 03.00 μεθυσμένη» είπε ο Κλούνεϊ σχολιάζοντας με αρκετή δόση «χαριτωμενιάς» τις δηλώσεις της Μπούλοκ, που είχε πει λίγες μέρες νωρίτερα ότι δεν είναι πια γοητευτικός για εκείνη, αφού εδώ και 25 χρόνια είναι φίλοι. «Το κάνει συνεχώς (σ.σ.: να τηλεφωνεί), οπότε της στέλνω μια τεκίλα» συμπλήρωσε ο Κλούνεϊ.

Η 49χρονη ηθοποιός ξεκαθάρισε στις δηλώσεις της ότι δεν υπάρχει πια σεξουαλική έλξη μεταξύ τους. «Γνωριζόμαστε χρόνια με τον Τζορτζ, η σεξουαλική έλξη έχει φύγει. Οχι επειδή δεν είναι σέξι. Είναι πολύ σέξι και πολύ όμορφος. Είναι γοητευτικός, έξυπνος, ταλαντούχος και επιτυχημένος» πρόσθεσε.

Αψογη μητέρα

Κι ο Κλούνεϊ όμως, μετά την πλάκα, έσπευσε να σημειώσει ότι η Μπούλοκ είναι εξαιρετική ως άνθρωπος, άψογη ως μητέρα κι επιτέλους πηγαίνει καλά στη ζωή της, ύστερα από τις δυσκολίες των τελευταίων ετών.

Κάτια Γιαπαλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση