GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έρχεται την Πέμπτη ο επενδυτής»

Μετά την αρνητική τροπή που πήρε το θέμα με την μην υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99, η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να βρει βιώσιμη λύ...


Μετά την αρνητική τροπή που πήρε το θέμα με την μην υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99, η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να βρει βιώσιμη λύση στο οικονομικό αδιέξοδο μέσω προσέλκυσης ενός επενδυτή.
Μάλιστα, το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, με δηλώσεις στον «Arena» τόνισε πως υπάρχει θετικό κλίμα στις μέχρι τώρα συζητήσεις με επενδυτή επό το εξωτερικό, ο οποίος την Πέμπτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Με το θέμα του επενδυτή ασχολείται ο πρόεδρος, έχουμε έτοιμο φάκελο εδώ και αρκετό καιρό τον οποίο έχουμε δώσει στον επενδυτή που συζητάμε. Ο επενδυτής αυτός είναι υπαρκτός, δεν βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας. Θέλουμε πούμε στον κόσμο ότι έχουμε δεύτερο πλάνο και άμεσα θα υπάρχουν εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό του Άρη.
Δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος καθώς όπως έχει τονίσει πολλές φορές και ο πρόεδρος , δεν ήρθαμε εδώ σαν διαχειριστές, ήρθαμε για να μείνουμε. Υπό την πίεση της απόφασης του 99 επισπεύδονται οι χρόνοι και οι ρυθμοί των συμφωνιών.
Δεν λύνεται αλλιώς το πρόβλημα του Άρη, δεν λύνεται τίποτα με διορισμένες διοικήσεις, μόνο ο επενδυτής μπορεί να σώσει την κατάσταση και να δει άσπρη μέρα ο Άρης. Με συζητήσεις δεν γίνεται τίποτα. Η απόδειξη είναι τα χρήματα.
Ο επενδυτής προέρχεται από το εξωτερικό και έχει πάρει την απόφαση του, η οποία θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.
Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις, η άμεση συνάντηση είναι την Πέμπτη και η επόμενη την Δευτέρα. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμη, αλλά υπάρχει καταρχήν συμφωνία! Ξέρει τα δεδομένα, ξέρει τι συμβαίνει και δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό. Την Πέμπτη έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο ίδιος ο επενδυτής, που ενδιαφέρεται να πάρει τον Άρη».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση