GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μαριάντα Πιερίδη μιλά για το θαύμα της μητρότητας

Με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της η Μαριάντα Πιερίδη ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και μιλά για το θαύμα της μητρότη...

Με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της η Μαριάντα Πιερίδη ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και μιλά για το θαύμα της μητρότητας.
Η γνωστή τραγουδίστρια η οποία διανύει τον 5ομήνας της εγκυμοσύνης της αποκαλύπτει τη μεγάλη έκπληξη που ένιωσε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος αφού ο γιατρός απέκλειε το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.«Ζω ένα μεγάλο θαύμα. Το αγοράκι μου θα γεννηθεί στα τέλη Μαρτίου» δήλωσε στο ΕΓΩ Weekly. Μετά από προσπάθειες πολλών ετών, τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της τα έμαθε εντελώς τυχαία όταν επισκέφτηκε το γιατρό της. «Το έμαθα τυχαία. Πήγα στο γιατρό μου εξαιτίας ενός γυναικολογικού προβλήματος που αντιμετώπιζα και καθιστούσε αδύνατη οποιαδήποτε πιθανότητα εγκυμοσύνης. Στην τρίτη επίσκεψη πληροφορήθηκα ότι κυοφορούσα το μωρό. Αρχικά σοκαρίστηκα. Χάρηκα πολύ αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν είχα πολλές ελπίδες να μείνει στη ζωή. Λόγω της φύσης του προβλήματός μου, ήταν αδύνατο να μείνω έγκυος, και σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα κατάφερνα να το κρατήσω”, και συμπλήρωσε: «Οι πιθανότητες να επιβιώσει το έμβρυο ήταν 30%. Στο τέλος του 4ου μήνα ο γιατρός μας είπε ότι μπορούμε πια να χαρούμε γιατί το μωράκι μας είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο».

Για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και οι γιατροί της είχαν αποκλείσει το γεγονός ότι θα γίνει μητέρα τόνισε: «Ήταν μαχαίρι στην καρδιά. Είναι τραγικό για μια γυναίκα να της ανακοινώνουν ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ μητέρα. Θα προτιμούσα να μην μου το έλεγαν καθόλου. Από την άλλη όμως όταν συνέβη ηρέμησα. Είπα "παραδίδω τα όπλα. Ήταν γραφτό να μην συμβεί". Όταν άκουσα τα νέα σάστισα. Ρώτησα τον γιατρό μου μήπως είναι ένας ακόμα όγκος. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Πριν προκύψει η εγκυμοσύνη περίμενα να ολοκληρωθούν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις για να κάνω κάποιο χειρουργείο».
agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση