GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυμνοί στη πορεία του Πολυτεχνείου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει αυτή η φωτογραφία με δύο διαδηλωτές που το απόγευμα έκαναν γυμνή διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας. Το περι...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει αυτή η φωτογραφία με δύο διαδηλωτές που το απόγευμα έκαναν γυμνή διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας. Το περιστατικό έγινε στην κάτω πλευρά της Βασιλέως Γεωργίου, στην Πλατεία Συντάγματος όταν οι δύο νεαροί που βλέπετε στάθηκαν μπροστά στους αστυνομικούς και με απόλυτη ψυχραιμία , κατέβασαν τα παντελόνια τους με το βλέμμα στραμμένο προς τους αστυνομικούς δείχνοντας με τα χέρια τους προς τον ουρανό.

Οι αστυνομικοί εμβρόντητοι παρακολουθούσαν τους δύο νέους που με τον τρόπο αυτό μάλλον θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την έντονη αστυνομική παρουσία στη φετινή πορεία μνήμης για το Πολυτεχνείο.

1 σχόλιο

  1. Πανικός στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ ( φυλλάδες και μεγκαλοκάναλα ) ! Βλέπουν ότι κανείς δεν πιστεύει τις αθλιότητές τους και αρχίζουν συκοφαντικές επιθέσεις κατά των αντιμνημονιακών κομμάτων.
    Οι άθλιοι που στήριξαν και στηρίξουν τα κόμματα της καταστροφής μας ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ ), βλέπουν να χάνουν το παιχνίδι της διανομής εξουσίας. Βλέπουν τον ελληνικό λαό να μην τους ακολουθεί. Αρκετά χρόνια ήμασταν μαριονέτες τους.Τώρα βλέπουν να καταρρέει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τρέμουν και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Ο λαός δεν ξεχνά τα διαπλεκόμενα. Θα μαυρίσει στις κάλπες τους πολιτικούς τους πάτρωνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση