GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το φιλί του Πάπα που συγκίνησε όλο τον κόσμο!!! [ΦΩΤΟ]

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία με το φιλί του πάπα Φραγκίσκου σε έναν άνθρωπο γεμάτο πληγές. κόσμος Ο ποντίφικας τον αγκάλιασε κ...

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία με το φιλί του πάπα Φραγκίσκου σε έναν άνθρωπο γεμάτο πληγές.
κόσμος

Ο ποντίφικας τον αγκάλιασε και του φίλησε τις πληγές κατά την διάρκεια λειτουργίας στην πλατεία του Αγίου Πέτρου σε μια προσπάθεια να του δώσει κουράγιο και να του δείξει την συμπαράστασή του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πάπας Φραγκίσκος δείχνει την αγάπη που έχει στους ανθρώπους.

Όταν πρωτοανέλαβε τα καθήκοντά του είχε πλύνει τα πόδια πιστών και είχε φιλήσει τα πόδια ενός παιδιού που πάσχει από AIDS.

Ο Πάπας Φραγκίσκος μας έχει συνηθίσει σε πράξεις αγάπης, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είναι ίσως ο πιο επικοινωνιακός επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και το αποδεικνύει σε κάθε περίσταση.

Το τελευταίο περιστατικό έγινε με έναν παραμορφωμένο άνδρα ο οποίος πάσχει από νευρινωμάτωση, μια ασθένεια που δεν είναι μεταδοτική και μοιάζει με την ελεφαντίαση. Η νευρινωμάτωση προκαλείται από γονιδιακές διαταραχές και αντιμετωπίζεται μόνο χειρουργικά.Papas-Fragkiskos-fili
Οι φωτογραφίες κάνουν από χθες τον γύρο του διαδικτύου και ο Πάπας αποθεώνεται για την συμπόνοια, την καλοσύνη αλλά και το μήνυμα που θέλησε να περάσει.

Μάλιστα, ο ιταλικός Τύπος πάει και ένα βήμα παραπέρα κάνοντας συγκρίσεις του Πάπα Φραγκίσκου με τον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης ο οποίος σύμφωνα με τον θρύλο, φίλησε έναν λεπρό που συνάντησε στον δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση