GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σαρδέλα δάγκωσε τον Πρετεντέρη

Η Σαρδέλα... δάγκωσε τον Γιάννη Πρετεντέρη! Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν και σάρωσαν! Η πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής κυριάρχησε στο pr...

Η Σαρδέλα... δάγκωσε τον Γιάννη Πρετεντέρη! Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν και σάρωσαν!

Η πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής κυριάρχησε στο prime time του ΑΝΤ1 κατατροπώνοντας την «Ανατροπή» του Mega.

Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη έχει φανατικούς τηλεθεατές και την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής της, προχθές, έσπασε όλα τα κοντέρ της Nielsen. Στο σύνολο σημείωσε ποσοστό θεαματικότητας 33,9%, ενώ στο νεανικά κοινά έφτασε το 44,7%.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης φέτος έχει βρει μεγάλο μπελά, αφού βλέπει τα νούμερα του πολιτικού του talk show συνεχώς να κατρακυλούν.

Απέναντι από τους «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσε στο σύνολο των τηλεθεατών 13% και στις νεαρότερες ηλικίες μόλις 7%. Παρά το γεγονός ότι η «Aρβύλα» προβάλλεται για 7η σεζόν, όχι μόνο δεν έχει κουράσει, αλλά έχει αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική, αποδεικνύοντας ότι η τηλεόραση θέλει χιούμορ, αλλά και άποψη.

Βέβαια, ο Αντώνης Κανάκης δεν άφησε στην τύχη της την παραγωγή. Και σκηνικά ανανέωσε, και νέο σήμα αρχής έφτιαξε, και σκετς με αναφορές στην επικαιρότητα έγραψε. Μάλιστα, από τις 11.45 έως τα μεσάνυχτα η σατιρική εκπομπή στην κατηγορία 15-44 ετών άγγιξε το 51,5%, όταν η «Ανατροπή» πάλευε μόλις με το 6,4%.

Η διαφορά ήταν συντριπτική, καθώς άγγιξε τις 45 μονάδες. Να σημειώσουμε ότι και η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον ενικό», στο Star, βρέθηκε μπροστά από την εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, σημειώνοντας στο σύνολο κοινού 19% και 15,3% στα νεανικά κοινά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση