GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οκτώ εκατ. ευρώ χρωστάει στη… Γερμανία ο Τζάστιν Μπίμπερ!

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Τζάστιν Μπίμπερ βρέθηκε στη Γερμανία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. Μαζί του είχε πάρει τη μαϊμού τ...

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Τζάστιν Μπίμπερ βρέθηκε στη Γερμανία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. Μαζί του είχε πάρει τη μαϊμού του, Μάλι, την οποία και πέρασε λαθραία από το αεροδρόμιο του Βερολίνου.



Οι αρχές τον συνέλαβαν και του ζήτησαν πως μόνο με άδεια και βεβαίωση από κτηνίατρο θα έπαιρνε πίσω το κατοικίδιό του. Ο 19χρονος δεν συμπλήρωσε ποτέ τα απαραίτητα έγγραφα και εγκατέλειψε το μικρό καπουτσίνο, ο οποίος τέθηκε σε καραντίνα.

Τη φροντίδα του ανέλαβαν Γερμανοί αξιωματικοί, που εργάζονται στο αεροδρόμιο και στους οποίους ο νεαρός ποπ σταρ λέγεται τώρα πως χρωστάει 8 εκατ. ευρώ!

Μέσα σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα πρόστιμα για την παράβασή του Μπίμπερ και για την εγκατάλειψη της Μάλι, καθώς και τα έξοδα για την ιατροφαρμακευτική της περίθαλψη.

Το υπουργείο περιβάλλοντος της Γερμανίας, μέσω δικηγόρου, ζητά από το δημοφιλή τραγουδιστή να αποπληρώσει το ποσό, αν θέλει να δει ξανά τη μαϊμού του κι αν θέλει να επισκεφθεί ξανά τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση