GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεδίκογλου: Οι δολοφόνοι θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα

Μια δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, ήταν η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης. «Οι δολοφόνοι θα αντιμετωπιστούν α...


Μια δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, ήταν η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης.
«Οι δολοφόνοι θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα από τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και ενωμένη την ελληνική κοινωνία. Ας το γνωρίζουν οι πάντες» ήταν η δήλωση του κ. Κεδίκογλου από το μέγαρο Μαξίμου.

4 σχόλια

  1. Έκαναν 30 χρόνια για να βρουν τους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, δεν έχουν εξιχνιάσει τόσες τρομοκρατικές οργανώσεις και δολοφονίες ( Μαρφίν, Γκιόλα ) κλπ, και τώρα έχουν την εν ψυχρώ δολοφονία 2 νέων ( άσχετα αν διαφωνεί κανείς εντελώς με το κόμμα τους ή με την ιδεολογία τους )! Και κανένας δεν θα παραιτηθεί ; Κανείς δεν έχει ευθύνες ; Ποιοι θεωρούσαν όλα τα μέλη και τους ψηφοφόρους της Χ.Α ως "εγκληματική οργάνωση" και τους στοχοποίησαν στα μάτια των γνωστών-αγνώστων ; Σήμερα κιόλας θα πρέπει κυβέρνηση και Υπουργός να παραιτηθούν και να πάμε σε πρόωρες εκλογές. Μέσα σε τέτοιο φορομπηχτικό κλίμα και σε κλίμα έντασης-πίεσης προς την Ελληνική Κοινωνία, ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει τη λύση, οδηγώντας σε μονοψήφια νούμερα την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εκτός Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !ΦΥΓΕΤΕ ! ΕΙΣΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 2 ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κεδικογλου, έκλασες μαλί μπινέ! Ερχεται η σειρά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη μιλάτε άσχημα στο Σίμο, έχει τα πιο ωραία βυζιά του κοινοβουλίου. Και από τις γυναίκες; Ναι και από τις γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση