GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε το βίντεο με τον ζηλιάρη άνδρα που ρίχνει τη σύντροφό του από το μπαλκόνι

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο που δείχνει τον κατηγορούμενο για τη φονική ρίψη της συντρόφου του από το μπαλκόνι, λίγες στιγμές πριν π...

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο που δείχνει τον κατηγορούμενο για τη φονική ρίψη της συντρόφου του από το μπαλκόνι, λίγες στιγμές πριν πετάξει τη γυναίκα στο θάνατο.

Ο Σάιμον Γκίτανι κατηγορείται ότι έριξε τη σύντροφό του, Λίζα Χάρνουμ, από τον 15 όροφο της πολυκατοικίας όπου έμεναν, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Οι κάμερες ασφαλείας τον συνέλαβαν λίγες στιγμές μετά από το θάνατο της 30χρονης Καναδέζας.

Ήταν με τις πιτζάμες του, όταν μπήκε μέσα στο ασανσέρ του κτηρίου κι άρχισε να φέρεται με πανικό. Χτύπαγε τα χέρια του στον αέρα ενώ έπιανε συνέχεια το κεφάλι του.

Μόλις η πόρτα του ασανσέρ άνοιξε στο ισόγειο του κτηρίου, ο κατηγορούμενος έτρεξε στο λόμπι της πολυκατοικίας.

Ο Γκίτανι έχει δηλώσει αθώος για το θάνατο της Λίζα και θα καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ισχυρίζεται ότι εκείνη έτρεξε προς τα κάγκελα του μπαλκονιού και πήδηξε κάτω.

Το πρώτο βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο είναι τραβηγμένο από μία κρυφή κάμερα, που ήταν τοποθετημένη έξω από το διαμέρισμα του ζευγαριού.

Σε αυτό φαίνεται η Λίζα να βγαίνει από την πόρτα του διαμερίσματος και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κάποιος την βουτάει και την τραβάει πάλι μέσα.

Έπεσε μόλις 69 δευτερόλεπτα αργότερα και έπειτα από 14 δευτερόλεπτα ο Γκίτανι βγήκε από το διαμέρισμα.

Η κάμερα τον δείχνει να βγαίνει από το διαμέρισμα χωρίς μπλούζα κι επιστρέφει επτά δευτερόλεπτα αργότερα, για να ξαναφύγει, με μπλούζα αυτή τη φορά.

Αφού βγήκε από το ασανσέρ, μία άλλη κάμερα, τον κατέγραψε να τρέχει στο πεζοδρόμιο, όπου βρισκόταν το πτώμα της συντρόφου του.

Υπάρχει ακόμα ένα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η πτώση της γυναίκας και το χτύπημά της στο πεζοδρόμιο, αλλά ο δικαστής είπε ότι είναι πολύ σκληρό για να δημοσιοποιηθεί.

Ο Γκίτανι φέρεται να έλεγχε, να κακοποιούσε και να παρακολουθούσε κρυφά το τηλέφωνο και τα email της.

Σύμφωνα με το δικαστήριο ο Γκίτανι φερόταν με αυτόν τον τρόπο επειδή η Λίζα του είχε πει πως θα τον αφήσει.

Η δίκη συνεχίζεται. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση