GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλούνται σε απολογία Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας

Με την κατηγορία που είχε αποδοθεί και στους πέντε πρώτους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο τέλος Σεπτεμβρίου, αυτή, δηλαδή, της συγκ...



Με την κατηγορία που είχε αποδοθεί και στους πέντε πρώτους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο τέλος Σεπτεμβρίου, αυτή, δηλαδή, της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, καλούνται να απολογηθούν άλλοι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Η ασυλία των Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα είχε αρθεί στις 16 Οκτωβρίου μετά από ψηφοφορία που ακολούθησε την αποστολή στη Βουλή του διαβιβαστικού που συνέταξαν οι ανακριτές Γεωργουλέας και Παπακώστας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι απολογίες τους έχουν προσδιοριστεί για το τέλος Νοεμβρίου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο εφέτες ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της ΧΑ δεν αποκλείεται – μετά την εξέταση και νέων μαρτύρων – να αποδώσουν συμπληρωματικές πληροφορίες στους ήδη προφυλακισμένους βουλευτές της ΧΑ αλλά και στους άλλους τρεις που έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση