GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεηλάτησαν ιχθυοτροφείο στα Γρεβενά

Σχεδόν επτά μήνες μετά τη λεηλασία ενός ιχθυοτροφείου στην περιοχή Δήμητρα των Γρεβενών, οι αστυνομικοί του τμήματος Δεσκάτης εξιχνί...


Σχεδόν επτά μήνες μετά τη λεηλασία ενός ιχθυοτροφείου στην περιοχή Δήμητρα των Γρεβενών, οι αστυνομικοί του τμήματος Δεσκάτης εξιχνίασαν την υπόθεση κα σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τεσσάρων Ελλήνων ηλικίας 53, 50, 48 και 17 χρόνων.
Οι δράστες είχαν εισβάλει στις 24 Απριλίου στο ιχθυοτροφείο ενός 57χρονου και είχαν «ξηλώσει» τμήμα της περίφραξης, ενώ είχαν αρπάξει όλα τα λάστιχα ύδρευσης και διάφορους αγωγούς νερού, προκαλώντας φθορές συνολικού ύψους περίπου 1.000 ευρώ.
Διάφορα μεταλλικά αντικείμενα άρπαξαν από ένα αγρόκτημα σε κοινότητα του Δήμου Τρίπολης τέσσερις νεαροί τσιγγάνοι «κυνηγοί» μετάλλων οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Οι δράστες ηλικίας 20, 22, 14 και 33 χρόνων, μετέφεραν τα κλοπιμαία με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.
*** Δυο τσιγγάνοι από τους οποίους ο ένας ανήλικος κρύβονταν πίσω και από την κλοπή γεωργικών εργαλείων αξίας 2.000 ευρώ που είχε γίνει την περασμένη Δευτέρα από ένα οικόπεδο στην περιοχή Κυρά Χρυσικού Κέρκυρας. Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση