GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ «ΑΥΓΑ ΖΟΜΠΙ» ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ

«Τρώτε ψεύτικα αυγά που κατασκευάζονται σε κάποιο εργαστήριο; Ποιος ξέρει; Αυτό ακούγεται σαν ένα μεταλλαγμένο οργανισμό πλάσμα που μοιά...

«Τρώτε ψεύτικα αυγά που κατασκευάζονται σε κάποιο εργαστήριο; Ποιος ξέρει; Αυτό ακούγεται σαν ένα μεταλλαγμένο οργανισμό πλάσμα που μοιάζει με "goo" από την ταινία "Alien". Ποιος νοήμων άνθρωπος θα τολμούσε να το φάει; Λοιπόν, πολλοί άνθρωποι που δεν ξέρουν τι περιέχει το φαγητό τους. Πότε θα πρέπει να αντικατασταθεί και να παραμείνει όπως είναι, χωρίς ετικέτες ή προειδοποιήσεις σε σχεδόν κάθε συσκευασμένο είδος που περιέχει αυγό που πωλείται για τις μάζες και μολύνει το σώμα με ΓΤ βακτήρια; Υποδεχτείτε τα τρόφιμα ζόμπι και την ιστορία μέσα απο αυτό τον εφιάλτη που έρχεται σε πολλά παντοπωλεία. Μερικοί λένε ότι είναι ήδη στα τρόφιμα. Αλλά περιμένετε, είναι κατασκευασμένο από φυτά! Δεν ακούσατε; Ήρθε η ώρα να γίνει πλύση εγκεφάλου, και πάλι, από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη.

Ενα ριζικά "τεχνητό αυγό" που υποστηρίζεται από τον δισεκατομμυριούχο Peter Thiel και τον "περίφημο" Μπίλ Γκέιτς πηγαίνει πρός πώληση στα σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ για πρώτη φορά.

Φτιαγμένο από φυτά, μπορεί να αντικαταστήσει τα αυγά σε όλα, από κέικ, μαγιονέζα - χωρίς κοτόπουλο. Η ομάδα των "Γεννετικά τροποποιημένων τροφίμων" σήμερα έχουν ήδη αρχίσει να πωλούν "αυγά στο εργοστάσιο" τους! Μερικοί λένε ότι θα μπορούσε να "σύντομα να διατίθεται στα σούπερ μάρκετ σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση