GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζιν που κάνει θαύματα...

Πως θα σου φαινόταν αν το αγαπημένο σου τζιν, εκτός από το στυλ που σου προσφέρει, ταυτόχρονα ενυδάτωνε τα πόδια σου και καταπολεμούσε τη...

Πως θα σου φαινόταν αν το αγαπημένο σου τζιν, εκτός από το στυλ που σου προσφέρει, ταυτόχρονα ενυδάτωνε τα πόδια σου και καταπολεμούσε την κυτταρίτιδα σε όλα τα «δύσκολα» σημεία; Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά για το νέο σπα τζιν Denim Spa της Wragler!

Τα «θαυματουργά» τζιν είναι εμποτισμένα με μια ενυδατική φόρμουλα πλούσια σε ενυδατικούς και απαλυντικούς παράγοντες. Η φόρμουλα των Denim Spa, ονομάζεται SmoοthLegs και είναι εμπνευσμένη από τη θάλασσα. Η Smooth legs είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα φυκιών θαλάσσης που προέρχονται από νερά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και είναι γνωστά για την ιδιότητά τους να καταπολεμούν την κυτταρίτιδα ή αλλιώς την όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Η σειρά Denim Spa περιλαμβάνει χειμερινές αποχρώσεις όπως σκούρο μπλε, γκρι και μαύρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Wragler πρωτοπορεί στις δημιουργίες της. Η σειρά Denim Spa είναι η εξέλιξη της πρώτης σειράς τζιν περιποίησης σώματος της εταιρείας με το όνομα “Denim Therapy” που πρωτολανσαρίστικε πέρυσι. Οι δημιουργίες της σειράς Denim Therapy ήταν εμποτισμένες με Aloe Vera πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα που δεν μπορούν να βρεθούν απομονωμένα στη φύση και είναι γνωστή για τις ευεργετικές τις ιδιότητες πάσης φύσεως.

Παρά όμως τις ευεργετικές ιδιότητες του τζιν, τα μόρια της Aloe Vera απαλείφονταν έπειτα από 40 πλυσίματα. Η Wragler αντιμετώπισε αυτή τη δυσλειτουργία, κάνοντας μάλιστα ένα βήμα ακόμη, περνώντας στην δημιουργία της σειράς Demin Spa. Οι λάτρεις των τζιν πάντων αναμένουν ήδη με ανυπομονησία την τρίτη σειρά ρούχων περιποίησης του δημοφιλούς brand. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση