GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικίνδυνη αλλά σέξι!

Το πόσο χαίρεται όταν ερμηνεύει τον ρόλο της στη σειρά «Homeland» δεν λέγεται! Η ίδια, μιλώντας μάλλον «σεμνά», δηλώνει πως αισθάνεται ευ...

Το πόσο χαίρεται όταν ερμηνεύει τον ρόλο της στη σειρά «Homeland» δεν λέγεται! Η ίδια, μιλώντας μάλλον «σεμνά», δηλώνει πως αισθάνεται ευφορία στα γυρίσματα. Και είναι βέβαιο πως και οι θεατές το ίδιο νιώθουν, όταν παρακολουθούν τη σέξι ερμηνεία της Κλερ Ντέινς που δεν αρνείται να γδυθεί, όταν ο ρόλος το απαιτεί.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ κάνοντας σέξι φωτογράφιση για το περιοδικό «Interview» και αποδεικνύοντας πως και οι «πράκτορες» έχουν ψυχή, αλλά και κορμί. «Ηταν ένας ρόλος κουραστικός αλλά και πολύ συναρπαστικός» είπε η 34χρονη ηθοποιός, αναφερόμενη σε άγριες σκηνές, καθώς υποδύεται ένα χαρακτήρα με πρόβλημα μανιοκατάθλιψης.

Δεν έκρυψε όμως στη συνέντευξή της ότι δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, όταν επέστρεψε στο πλατό μετά τη γέννηση του γιου της Σάιρους. «Επρεπε να βγω από το όμορφο “κουκούλι” της μαμάς και από τον πλανήτη της αγάπης που δημιούργησε ο ερχομός του γιου μου. Γι' αυτό η επιστροφή σ' ένα εντελώς άλλο περιβάλλον δεν ήταν τόσο ευχάριστη». Επίσης εξήγησε ότι είχε δυσκολευτεί να βγάλει τη σέξι εικόνα της πριν από 15 χρόνια, όταν έκανε πάλι φωτογράφιση για το ίδιο περιοδικό.

Η Κλερ Ντέινς, η οποία είναι παντρεμένη από το 2009 με τον Χιου Ντάνσι, αποκάλυψε πόσο πολύ βοηθά ο ένας τον άλλον όταν μαθαίνουν τους ρόλους τους. «Ο σύζυγός μου συμμετέχει σ' ένα σόου της τηλεόρασης κι έτσι και οι δύο πρέπει να διαβάζουμε τους ρόλους μας. Εγώ, για παράδειγμα, διαβάζω ενώ στεγνώνω τα μαλλιά μου».

Η Ντέινς αποκάλυψε επίσης ότι απαιτούνται οκτώ ημέρες με γύρισμα 12-15 ωρών για να γίνει ένα επεισόδιο του «Homeland». Κι όταν ρωτήθηκε αν σκέπτεται να αφήσει τον ρόλο στο «Homeland», απάντησε: «Δεν ξέρω. Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου, αλλά είναι μαραθώνιος».

Κάτια Γιαπαλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση