GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση στον «κ» Πέτρο «σας»

Από τον Κ. Μητρόπουλο.    Καταρχάς συγχαρητήρια για τα τέκνα σας. Η αλήθεια, έμαθα, ότι ο διορισμός δεν αφορούσε τους καρπούς σας αλλά ε...

Από τον Κ. Μητρόπουλο.  

 Καταρχάς συγχαρητήρια για τα τέκνα σας. Η αλήθεια, έμαθα, ότι ο διορισμός δεν αφορούσε τους καρπούς σας αλλά εσάς προσωπικά….ξέρετε τότε που σας «διόρισαν, συνταξιούχο, και καταλάβατε θέση στον 4ο.
Από τη μια λέτε πως πραγματικά δε με γνωρίζετε κι από την άλλη υιοθετείτε ότι σας λένε οι «καλοήθεις» φίλοι σας περί καταγωγής κ.λ.π. Τρικυμία εν κρανίω! Σας ενημερώνω λοιπόν ότι στην ΕΡΤ προσελήφθην με διαγωνισμό, είχα προϋπηρεσία σαν διαχειριστής υλικού και για τον λόγο αυτό τοποθετήθηκα αμέσως σε ανάλογη θέση όπου με δασκάλους τα ιερά τέρατα της ειδικότητάς μου εξελίχθηκα στον καλύτερο. Αυτό μπορούν να σας το βεβαιώσουν, αφού όπως αναφέρετε, οι κουκουλοφόροι του περιβάλλοντός σας, από τους οποίους έχετε την «ενημέρωση».
Όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι ποτέ δεν άλλαξα ειδικότητα (τόσο «λούκι» διέθετα !!!), τη στιγμή που οι «υμέτεροι» τις άλλαζαν σαν πουκάμισα και πάντα με το αζημίωτο (θέσεις, επιδόματα κ.λ.π.). Στην εργατικότητά μου δεν θα αναφερθώ, την αποδεικνύει η δουλειά μου που είναι γνωστή σε όλους.
Όσον αφορά το επίδομα που αναφέρεστε να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για το ανθυγιεινής εργασίας που από την αρχή κατείχε η ειδικότητα και που κάποιοι «φωστήρες συνδικαλιστές και ταχυδρόμοι» για προσωπικούς λόγους μου είχαν κόψει και αναγκάστηκαν να το δώσουν πάλι σε μένα και σε άλλους συναδέλφους, οπότε δεν μου έκαναν κάποια χάρη.
Όσο ασχολήθηκα με την περιπέτεια «συνδικαλισμός» πάλι μπορούν οι κουκουλοφόροι σας να σας ενημερώσουν ότι ποτέ δεν καταχράστηκα την όποια θέση κατείχα, ήμουν αυτός που αποποιήθηκε το σκανδαλώδες Διευθυντικό επίδομα των 1200 ευρώ που «σωτήρες και ταχυδρόμοι» είχαν επιβάλλει με Σ.Σ.Ε, ποτέ δεν μετείχα σε αμειβόμενες επιτροπές, ποτέ δεν πήρα «bonus» και με την αποχώρησή μου από αυτή την «περιπέτεια» ζήτησα πάλι και τοποθετήθηκα σε θέση της ειδικότητάς μου μέχρι που λόγω εμπειρίας με τοποθέτησαν στην αποθήκη της ΝΕΤ για να σώσω την κατάσταση, πράγμα που κατάφερα. Δεν με προσβάλλει λοιπόν η λέξη «αποθηκάριος», αντίθετα με τιμά γιατί για 30 χρόνια στην ΕΡΤ ήμουν άνθρωπος της δουλειάς και επειδή διαθέτω και αγωγή τιμώ πάντα το ψωμί που τρώω.
Περί γραμματικών γνώσεων να σας ενημερώσω ότι εκτός από το απολυτήριο Λυκείου, ομιλώ την Αγγλική σε επίπεδο Advance, διαθέτω ECDL σε όλα τα επίπεδα … είχα επιτύχει στις εισαγωγικές της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Στελεχών Επιχειρήσεων λεγόταν τότε η σχολή) αλλά δεν ασχολήθηκα αφού είχα άλλες προτεραιότητες και πήρα απλά πτυχίο από το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ αρχιτεκτονικού, τοπογραφικού και σχεδίου οδοποιίας (κάποιοι άλλοι στη θέση μου θα το είχαν εκμεταλλευθεί στην ΕΡΤ ε;). Όχι λοιπόν σε ποιόν θα χρέωναν τις κάμερες. Ήξεραν που τις χρέωσαν. Δεν μου έκαναν κάποια χάρη. Τη δουλειά τους ήθελαν να κάνουν.
Τέλος όσον αφορά τις κακοήθειες περί Λυσσαρέας, «ούζων» κ.λ.π. που σας είπαν το μόνο που καταφέρνουν οι κουκουλοφόροι σας είναι να αυτοπροδίδονται. Γιατί, κοινωνικός γαρ, οι φίλοι μου ποτέ δε με ξεχνούσαν όπου κι αν βρισκόμουν. Ήταν τότε που οι κουκουλοφόροι σας έπιαναν συναδέλφους και τους προέτρεπαν να μην με επισκέπτονται και διέδιδαν τις ίδιες κακοήθειες. Όλο το Ραδιομέγαρο θυμάται την επιγραφή που είχα αναρτήσει στο Ρ204 «έχω ανοικτή την πόρτα γιατί δεν βλέπω ήλιο κι όχι για να με ρουφιανεύετε»…Κουκουλοφόροι κυκλοφορούσαν από παλιά στο χώρο και αποδεικνύουν ότι το χούι δε χάνεται.
Με την επισήμανση ότι δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ μαζί σας γιατί δε θέλω να συμβάλλω στην επικράτηση της κοινωνίας των ασήμαντων γράφτε ότι θέλετε «κ» που δεν με γνωρίζετε αλλά έχετε άποψη για μένα!!!

1 σχόλιο

  1. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΣ....ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση