GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελευταίο ματς πριν τη διακοπή

Την ευκαιρία να φτάσουν στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας δεν θέλουν να αφήσουν ανεκμετάλλευτη ο Αστέρας ...


Την ευκαιρία να φτάσουν στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας δεν θέλουν να αφήσουν ανεκμετάλλευτη ο Αστέρας Τρίπολης και η Skoda Ξάνθη (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
Το θέμα, όμως, είναι ότι οι Αρκάδες δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στα προηγούμενα επτά ματς που έχουν αντιμετωπίσει τους Ακρίτες, έχοντας συνολικό απολογισμό πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.
Έτσι οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να πάρουν το «τρίποντο» στην αποψινή αναμέτρησης.
Ο προπονητής των «κυανοκίτρινων» δεν υπολογίζει τον Γκοϊάν, ο οποίος είναι τιμωρημένος και ήδη έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Ρουμανίας, τον Λισγάρα λόγω της γνωστής υπόθεσης ντόπινγκ και τον τραυματία Μπαρτολίνι. Όσον αφορά τον Σανκαρέ, θα είναι στην εξέδρα, αφού δικαίωμα συμμετοχής θα έχει από τον ερχόμενο Γενάρη.
Στο απέναντι στρατόπεδο, η Ξάνθη είναι μία ζέστη μία κρύο στους τελευταίους αγώνες της.
Ο Ράινερ Μάουρερ περιμένει οι ποδοσφαιριστές του να συνδυάσουν μία καλή εμφάνιση με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Τριπολιτσιώτες. Στη διάθεση του Γερμανού προπονητή επιστρέφουν οι Μάνταλος και Ντε Γκούζμαν, ενώ ο Βασιλακάκης έμεινε εκτός, όπως και ο Βάλλας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση