GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφουν οι αστυνομικοί φρουροί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Δεκτό έκανε το αίτημα της Χρυσής Αυγής το Αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας να επιστρέψει η αστυνομική φρουρά των βουλευτών του κόμματο...

Δεκτό έκανε το αίτημα της Χρυσής Αυγής το Αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας να επιστρέψει η αστυνομική φρουρά των βουλευτών του κόμματος.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η επιλογή των αστυνομικών θα γίνεται υπηρεσιακά από το αρχηγείο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα η φρουρά θα εναλλάσσεται.

Μετά το διπλό δολοφονικό χτύπημα έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο, επικρατεί πανικός στις τάξεις της Χρυσής Αυγής, καθώς το ακροδεξιό κόμμα φοβάται για ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα.

Σε ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή ανέφερε πως η απόφαση της ΕΛ.ΑΣ να αφαιρέσει τους αστυνομικούς-συνοδούς βουλευτών «οδηγεί σε περαιτέρω στοχοποίηση βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής από τρομοκράτες» και επισημαίνει πως «την ώρα που όλα τα κανάλια και οι αρμόδιοι της ΕΛ.ΑΣ. προαναγγέλλουν νέο τρομοκρατικό χτύπημα, η ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. επιμένει να αφήνει αφύλακτους τους κύριους στόχους των τρομοκρατών, δηλαδή τους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής».
sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση