GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σύντομα όπως πρέπει εγώ και ο Παναθηναϊκός»

Βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο ίδιος βαδίζουν στο σωστό δρόμο και σύντομα θα αποδίδουν βάσει των δυνατοτήτων τους παρουσιάστ...


Βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο ίδιος βαδίζουν στο σωστό δρόμο και σύντομα θα αποδίδουν βάσει των δυνατοτήτων τους παρουσιάστηκε ο Στεφάν Λάσμε μιλώντας στη SportDay.
Ο Γκαμπονέζος σέντερ μίλησε για τη σημασία που έχει να αποκτήσει η ομάδα του σταθερότητα στην άμυνα, αλλά και για τον αποψινό αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, που χαρακτήρισε δύσκολη αντίπαλο.
Αναλυτικά, ο Στεφάν Λάσμε μίλησε για…
-την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται: «Σίγουρα ο τραυματισμός επηρέασε την απόδοσή μου στα πρώτα παιχνίδια, ωστόσο δεν το έβαλα κάτω. Δούλεψα καθημερινά με σκοπό να νιώσω σύντομα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου στα δύσκολα ματς που έχουν αρχίσει. Νιώθω σχεδόν έτοιμος. Αισθάνομαι καλύτερα. Είμαι στον σωστό δρόμο και σύντομα θα είμαι στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμώ και εγώ και η ομάδα».
-την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Καθημερινά δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Νιώθουμε ότι είμαστε καλύτεροι ως σύνολο. Είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι, ρυθμό, αλλά και εξαιρετική συνεργασία μεταξύ μας. Ως εικόνα στο παρκέ, είμαι αρκετά ικανοποιημένος και πολύ σύντομα θα δείτε έναν ακόμα καλύτερο Παναθηναϊκό. Πιο βελτιωμένο σε αρκετούς τομείς».
-την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να έχουμε διάρκεια σε αυτόν τον τομέα που θέλουμε να αποτελέσει η δύναμή μας και φέτος, όπως έγινε και την περσινή αγωνιστική σεζόν. Έχουμε χάσει ανεξήγητα μερικές φορές τη συγκέντρωσή μας και θα πρέπει να το περιορίσουμε αυτό το πρόβλημα, αλλά όπως είπα και πριν θα γίνει αυτό μέσα από την ομαδική προσπάθεια».
-το ματς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν: «Όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολα. Θα πρέπει να έχουμε μάθει απ” έξω και ανακατωτά τα στοιχεία των αντιπάλων μας. Δεν είναι τυχαίο ότι πέρυσι κατέκτησε το Eurocup. Θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή και να έχουμε διάρκεια ώστε να κατακτήσουμε τη νίκη που είναι σημαντική σε αυτό το επίπεδο γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση