GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καταπιεστώ και να κρύβομαι»

Για το ξεκίνημά της στον ΑΝΤ1 αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» η Ναταλία Γερμανού. Για το «Η Γε...


Για το ξεκίνημά της στον ΑΝΤ1 αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» η Ναταλία Γερμανού.
Για το «Η Γερμανού Ξανάρχεται» δήλωσε «Ένα βραδινό talk show ήταν το όνειρό μου και μου το πραγματοποίησε ο ΑΝΤ1. Είμαι ευγνώμων! Δύο μήνες δουλεύουμε αυτή την εκπομπή με την ομάδα μου και δεν νιώθω ίχνος κούρασης. Νιώθω ανανεωμένη και ευτυχισμένη» δηλώνει η γνωστή παρουσιάστρια για τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1.
Ποιες είναι, όμως, οι σχέσεις της με την προηγούμενη τηλεοπτική της στέγη; «Η σχέση μου με τον Alpha είναι ήρεμη. Πάντα προσπαθώ να κρατάω τα καλά. Ο Alpha μου έδωσε την ευκαιρία να βελτιωθώ ως παρουσιάστρια, κάνοντας ζωντανό πρόγραμμα επί πέντε χρόνια. Δεν είμαι αχάριστη, ύστερα από επτά επιτυχημένα χρόνια στον Alpha έφυγα γεμάτη! Εξάλλου, όπως είπα, είχα μια υπέροχη πρόταση από τον ANT1 που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ» ξεκαθάρισε η Ναταλία Γερμανού.
Όσο για την προσωπική της ζωή και την ιδιαίτερο προβεβλημένη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Μιλάω ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή μόνο όταν αυτή έχει αποκαλυφθεί και αυτό συμβαίνει όταν και ο άλλος είναι γνωστός στο ευρύ κοινό. Έχω υπάρξει με ανθρώπους που ήταν εκτός χώρου και δεν μαθεύτηκε ποτέ η σχέση μας. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καταπιεστώ τόσο πολύ και να κρύβομαι σαν να μην είμαι φυσιολογικός άνθρωπος».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση