GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανέτοιμος ο Σαμαράς, γρίφος η ενδεκάδα

Με τον Γιώργο Σαμαρά να βγάζει άνετα όλη την πρωϊνή προπόνηση της Τετάρτης (13/11), ο Φερνάντο Σάντος «κλείδωσε» τον όγδοο παίκτη για το ...

Με τον Γιώργο Σαμαρά να βγάζει άνετα όλη την πρωϊνή προπόνηση της Τετάρτης (13/11), ο Φερνάντο Σάντος «κλείδωσε» τον όγδοο παίκτη για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει την Παρασκευή (15/11), κόντρα στη Ρουμανία. Αναζητείται ο παρτενέρ του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας, εκείνος του Μανιάτη στη μεσαία γραμμή, όπως και ο τρίτος επιθετικός, ανάμεσα σε Σαλπιγγίδη και Χριστοδουλόπουλο.

Ισως να ήταν ακόμα πιο κατασταλαγμένος ο Σάντος, στις επιλογές του, αν έκανε ακόμα μία δοκιμή, το απόγευμα της Τετάρτης. Προτίμησε, ωστόσο, να ματαιώσει τη δεύτερη προπόνηση της ημέρας, προφανώς για να "κρυφτεί" από τους Ρουμάνους δημοσιογράφους, που είχε συμφωνηθεί να βρίσκονται στον Αγιο Κοσμά, κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Αρα, η μόνη επαφή του Πορτογάλου ομοσπονδιακού με τον ξένο Τύπο θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης (14/11), κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου, στις 14.00. Θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου από τον Ρουμάνο τεχνικό, Βίκτορ Πιτούρκα, αμέσως μετά την προπόνηση της δικής του ομάδας.
Για την ελληνική ενδεκάδα, στο μπαράζ της Παρασκευής (η ρεβάνς στο Βουκουρέστι, στις 19/11), θεωρούνται σίγουροι οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέβας, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαμαράς και Μήτρογλου. Ο Μανωλάς και ο Σιόβας είναι υποψήφιοι για το κέντρο της άμυνας, ενώ ως δεύτερος "εσωτερικός" χαφ θα παίξει ένας εκ των Νίνη, Καραγκούνη, Τζιόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση