GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eσώρουχα που κάνουν τη ζωή κόλαση στους βιαστές

Η AR Wear θέλει να συγκεντρώσει 50.000 δολάρια για να προχωρήσει σε μαζική παραγωγή.. Εσώρουχα που αντιστέκονται σθεναρά στις αρρωστημέ...

Η AR Wear θέλει να συγκεντρώσει 50.000 δολάρια για να προχωρήσει σε μαζική παραγωγή..

Εσώρουχα που αντιστέκονται σθεναρά στις αρρωστημένες ορέξεις των επίδοξων βιαστών δημιούργησε μία εταιρεία που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Τα εσώρουχα που πωλούνται – προς το παρόν- μέσω του Διαδικτύου κάνουν τη ζωή… κόλαση σε όσους άνδρες σκέφτονται να κακοποιήσουν σεξουαλικά μία γυναίκα καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μην βγαίνουν καθόλου εύκολα. Σύμφωνα με την βρετανική «Daily Mail», είναι φτιαγμένα από υλικό προηγμένης τεχνολογίας που δεν κόβεται ή σχίζεται και περιλαμβάνουν ζώνες που κλειδώνουν την… ευαίσθητη περιοχή. Στη μέση υπάρχει επίσης μια κλειδαριά που χρειάζεται δύο χέρια για να ανοίξει.






Πρόκειται για την εταιρεία «AR Wear» η οποία όπως ανακοίνωσε , θέλει να δημιουργήσει «μια σειρά ρούχων που να προσφέρουν προστασία όταν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου».

Η AR Wear θέλει να συγκεντρώσει 50.000 δολάρια για να προχωρήσει σε μαζική παραγωγή των εσωρούχων και μέχρι τώρα δεν τα έχει πάει άσχημα αν σκεφθεί κανείς ότι έχει ήδη βάλει στο ταμείο της 39.000 δολάρια.



Στο site της εταιρείας διαβάζουμε: «Θέλαμε να προσφέρουμε ήρεμο μυαλό σε καταστάσεις που παράγουν άγχος, όπως το να βγεις ραντεβού στα τυφλά, να κάνεις τζόκινγκ το βράδυ, να κάνεις κλάμπινγκ, να ταξιδέψεις σε ξένες χώρες και σε όποιες άλλες δραστηριότητες που μπορείς να δεχθείς επίθεση».

Η προώθηση των εσωρούχων που είναι ένας πραγματικός εφιάλτης για τους επίδοξους βιαστές έχει ήδη δεχτεί έντονες επικρίσεις από διάφορες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που σπεύδουν να υποστηρίξουν ότι τα ρούχα δεν είναι λύση για να μπει φρένο στην σεξουαλική κακοποίηση.





Η φωτογραφία που έχει δώσει στη δημοσιότητα η εταιρεία που το προωθεί είναι ενδεικτική. Ένα ψαλίδι να προσπαθεί να κόψει το επάνω μέρος του εσώρουχου. Tα εσώρουχα αυτά δημιουργούν μία αίσθηση άνεσης σε όσες γυναίκες τα φορούν κατά την διάρκεια της νύχτας αλλά και κατά την άθληση, υποστηρίζουν οι εμπνευστές τους. Το καλύτερο μέρος όμως για να τα φορέσει κανείς είναι το κλαμπ, ,όπως υποστηρίζει το σχετικό διαφημιστικό βίντεο. Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «Indiegogo» που προωθεί τα εσώρουχα , οι δημιουργοί τους είναι δύο νεαρές γυναίκες, η Ρούθ και η Γιουβάλ, οι οποίες έκαναν πολυετή έρευνα για να τα τελειοποιήσουν.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση