GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα υπόθεση εκβιασμού μέσω Facebook!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία νέα υπόθεση εκβιασμού μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. «Πρωταγωνιστής» ένας 20χρονος, ο οποίος ...

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία νέα υπόθεση εκβιασμού μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. «Πρωταγωνιστής» ένας 20χρονος, ο οποίος αφού κατάφερε να «σπάσει» τους κωδικούς από το προφίλ που διατηρεί στο Facebook μία 22χρονη, άρχισε να την απειλεί ότι θα δημοσιεύσει προσωπικά της στοιχεία.

Μάλιστα, ο 20χρονος - άριστος γνώστης της διαδικτυακής τεχνολογίας – ζητούσε από την 22χρονη 200 ευρώ, προκειμένου να μην προχωρήσει τελικά στη δημοσιοποιήσει των προσωπικών της δεδομένων. Οπως αναφέρει το flashnews, η κοπέλα τελικά υπέκυψε στον εκβιασμό και του έδωσε τα χρήματα που ζητούσε.

Ωστόσο, η δράση του 20χρονου, ο οποίος και συνελήφθη δεν σταμάτησε εδώ. Στη συνέχεια έβαλε στόχο τον 21χρονο αρραβωνιαστικό της κοπέλας, ανεβάζοντας μάλιστα την «ταρίφα» στα 250 ευρώ. Εκείνος με τη σειρά του κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές. Σε συνεννόηση με τους αστυνομικούς προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα και το βράδυ της Κυριακής ορίστηκε ραντεβού με τον Βούλγαρο. Ο 20χρονος έστειλε έναν 21χρονο Αλβανό για να παραλάβει τα χρήματα. Μόλις ο αλλοδαπός πήρε τα 250 ευρώ, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Βάμου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Και οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση