GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η FIFA θα πληρώσει για τον τραυματισμό του Κεντίρα

Μια «γενναία» αποζημίωση θα λάβει η Ρεάλ Μαδρίτης από τη FIFA για το σοβαρό τραυματισμό του Σάμι Κεντίρα, ο οποίος υπέστη... ρήξη έσ...


Μια «γενναία» αποζημίωση θα λάβει η Ρεάλ Μαδρίτης από τη FIFA για το σοβαρό τραυματισμό του Σάμι Κεντίρα, ο οποίος υπέστη... ρήξη έσω χιαστού συνδέσμου στο φιλικό αγώνα της Παρασκευής με την Ιταλία, που έληξε ισόπαλος 1-1.

Ο τραυματισμός θα κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων το Γερμανό διεθνή για περίπου έξι μήνες, που σημαίνει ότι η «βασίλισσα» θα τον στερηθεί για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου ενώ η συμμετοχή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου κατέστη, πλέον, αμφίβολη.

Βάσει του προγράμματος προστασίας των διεθνών ποδοσφαιριστών, η παγκόσμια συνομοσπονδία θα αποζημιώσει τη Ρεάλ. Σύμφωνα με το συμβόλαιο του Κεντίρα (χειρουργήθηκε χθες), η αποζημίωση θα φτάσει τις 20.548 ευρώ ημερησίως, συνολικά δηλαδή περί τα 3.1 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση