GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nίκη με ανατροπή για τον Εργοτέλη, 3-1 τον Πανθρακικό

Στις νίκες επέστρεψε ο Εργοτέλης στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καταφέρνοντας να κάμψει την Κυριακή στο...


Στις νίκες επέστρεψε ο Εργοτέλης στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καταφέρνοντας να κάμψει την Κυριακή στο...
Παγκρήτιο την αντίσταση του Πανθρακικού με 3-1 σκορ, για την 11η αγωνιστική της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Τζάνη στο 11ο λεπτό, ωστόσο στη συνέχεια έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Έμποου με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 28ο λεπτό.

Εκμεταλλευόμενη λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο την αριθμητική της υπεροχή η ομάδα του Πετράκη ισοφάρισε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Βερπακόφσκις, ενώ με τα τέρματα των Ρομάνο (58’) και Τζάνη (90’) πήρε το «τρίποντο».

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τους Θρακιώτες, καθώς ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα με τη συμπλήρωση 11 λεπτών στο παιχνίδι.

Σκόρερ για την ομάδα του Μάντζιου ήταν ο Τζάνης, ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον Κάσες και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου.

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 28' έμειναν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή με απευθείας την κόκκινη κάρτα του Εμπόου για μαρκάρισμα στον Βερπακόφσκις από τον διαιτητή Δελφάκη.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα άρχισαν να εντείνουν την πίεσή τους και η κυριαρχία τους μετουσιώθηκε σε γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Πιο συγκεκριμένα ο Βερπακόφσκις πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ «έγραψε» το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Πέντε λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανθρακικός είχε δοκάρι με τον Ιγκόρ, ωστόσο στο 60’ η ομάδα του Πετράκη έφρασε στην ολική ανατροπή.

Ο Ρέντζας σέντραρε από τα δεξιά και ο Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τον Εργοτέλη.

Το τελικό 3-1 «έγραψε» στο 90’ ο Δημήτρης Διαμαντάκος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Κοιλιάρας, Καρντόσο (Αναστασάκος 46'), Βερπακόφσκις (Χαντί 79'), Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Μπουχαλάκης (Ρομάνο 57'), Διαμαντάκος.

Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Λαδάκης (Ζεκίνια 65'), Κάσες, Έμποου, Μπαϊκαρά (Κατσικοκέρης 82'), Χρήστου, Ρομέου, Τζάνης (Σκλιοπίδης 46'), Ιγκόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση