GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβληματικά Playstation 4 στην πρώτη φουρνιά, αναφέρουν χρήστες στις ΗΠΑ

Το μπλε φως που εκπέμπει αναβοσβήνοντας το LED στην μπροστινή όψη του ολοκαίνουριου Playstation 4 αποτρέπει τους πρώτους χρήστες να δοκι...

Το μπλε φως που εκπέμπει αναβοσβήνοντας το LED στην μπροστινή όψη του ολοκαίνουριου Playstation 4 αποτρέπει τους πρώτους χρήστες να δοκιμάσουν την ανανεωμένη εκδοχή της παιχνιδομηχανής της Sony, που κυκλοφορεί από τις 15 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόκειται για επίσημα γνωστό πρόβλημα, υπό διερεύνηση, δηλώνει η Sony στην κοινότητα και προτείνει κάποιες τεχνικές που ίσως να επιλύουν το πρόβλημα. 

Συγκεκριμένα, οι αναφορές που εκτείνονται σε 26 ιστοσελίδες στο επίσημο φόρουμ συζητήσεων της Sony κάνουν λόγο για το LED που υποδηλώνει ότι η κονσόλα δέχεται ρεύμα (power indicator). Το LED αναβοσβήνει εκπέμποντας μπλε φως, χωρίς να μεταβαίνει σε κατάσταση power on, που θα το έκανε λευκό.

Η Sony εξηγεί πως το LED που αναβοσβήνει μπλε φως υποδηλώνει ότι η κονσόλα δεν εξάγει ήχο και βίντεο στην συνδεδεμένη τηλεόραση και προκαλεί την διακοπή της λειτουργίας της (power off).

Το πρόβλημα αποδίδεται είτε σε ασυμβατότητα με την τηλεόραση, στην τροφοδοσία ρεύματος του PS4 (που βρίσκεται στο εσωτερικό του), στον σκληρό δίσκο του PS4 ή σε άλλα, αδιευκρίνιστα, τμήματα του υλικού του. Η εταιρεία δίνει λεπτομερείς οδηγίες προς τους χρήστες για να καταβάλλουν προσπάθειες αποκατάστασης, ωστόσο ζητά «υπομονή, όσο διερευνά» το ζήτημα. Ο ιαπωνικός κολοσσός δέχεται αναφορές και για άλλα προβλήματα, όπως την διαβόητη Red Line of Death (όρος συνδεδεμένος με την υπερθέρμανση του Xbox 360 και το λεγόμενο Red Ring of Death). Ωστόσο, η εταιρεία επιμένει ότι ο αριθμός των αναφορών ήταν ο αναμενόμενος, με σχετική δήλωση στο polygon.com, όταν οι συνολικές πωλήσεις το πρώτο 24ωρο ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο PS4.

Το PS4 πρόκειται να κυκλοφορήσει σε κάποιες χώρες της Ευρώπης στις 29 Νοεμβρίου και στην ελληνική αγορά στις 13 Δεκεμβρίου 2013.

Πηγή: http://tech.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση