GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτοφανές: Πήδηξε από τον τέταρτο όροφο επειδή ο πατέρας του έσπασε το Playstation...

Το περιστατικό συνέβη στο Μπέργκαμο της Ιταλίας - Ο πατέρας τιμώρησε τον γιο για τους κακούς βαθμούς σπάζοντας του την κονσόλα και ο 13χρ...

Το περιστατικό συνέβη στο Μπέργκαμο της Ιταλίας - Ο πατέρας τιμώρησε τον γιο για τους κακούς βαθμούς σπάζοντας του την κονσόλα και ο 13χρονος έκανε «βουτιά» από ύψος δέκα μέτρων.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 13χρονος από το Μπέργκαμο της Ιταλίας έκανε «βουτιά» δέκα μέτρων, επειδή ο πατέρας του, του έσπασε το Playstation.

Η αφορμή ήταν οι κακοί βαθμοί του μικρού, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να τον μαλώσει και να σπάσει την αγαπημένη κονσόλα του παιδιού.

Ο 13χρονος αντέδρασε έντονα στην απόφαση του πατέρα του, πηδώντας από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας όπου μένει, καταλήγοντας στο έδαφος από ύψος περίπου δέκα μέτρων.

Ο μικρός Ιταλός μεταφέρθηκε άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, φέροντας κατάγματα, ωστόσο θεωρείται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση