GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Porsche Panamera Turbo S 2014: Altius Citius Fortius

Η γερμανική φίρμα ολοκληρώνει την ανανέωση της γκάμας του τετράθυρου coupe της παρουσιάζοντας την έκδοση Turbo S. Η Panamera Turbo S εί...

Η γερμανική φίρμα ολοκληρώνει την ανανέωση της γκάμας του τετράθυρου coupe της παρουσιάζοντας την έκδοση Turbo S.

Η Panamera Turbo S είναι κατά 20 ίππους ισχυρότερη από το μοντέλο που αντικαθιστά, χάρη σε τροποποιήσεις στο σύστημα υπερτροφοδοδότησης οι οποίες αυξάνουν την ισχύ του διπλά υπερτροφοδοτούμενου V8 κινητήρα της των 4,8 λίτρων στους 570 ίππους ενώ η απόδοση ροπής ανέρχεται σε 750 Nm.

Ως αποτέλεσμα, η κορυφαία έκδοση του τετράθυρου coupe απαιτεί 3,8 δευτερόλεπτα προκειμένου να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα. ενώ η μεγιστή ταχύτητα ανέρχεται σε 309 χλμ./ώρα.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία της, η Τurbo S μιμείται αισθητικά τις αλλαγές των υπολοίπων ανανεωμένων εκδόσεων διαθέτοντας ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα. Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές στην ανανέωση της Turbo S είναι η προσθήκη μιας επιπλέον έκδοσης, της Executive η οποία, στα χνάρια της αντίστοιχης έκδοσης 4S, διαθέτει επιμηκυμένο μεταξόνιο κατά 15 εκατοστά προσφέρει περισσότερη ευρυχωρία, κυρίως σε ό,τι αφορά τους επιβάτες του πίσω καθίσματος.

Το προφίλ της ανανεωμένης Turbo S συμπληρώνει η παρουσία της ενεργής ανάρτησης της Porsche η οποία παραμετροποιεί τις ρυθμίσεις του πλαισίου αναλόγως και με την επιλογή του οδηγού μεταξύ των τριών προγραμμάτων Comfort, Sport και Sport Plus, το σύστημα διαχείρισης ροπής και τα κεραμικά δισκόφρενα με τα αγωνιστικά γονίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση