GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η στιγμή που τον έβγαλαν ζωντανό μέσα από τον... τάφο! [video]

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει καρέ-καρέ τις προσπάθειες ανδρών των Πρώτων Βοηθει...


Σοκ προκαλούν οι εικόνες από βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει καρέ-καρέ τις προσπάθειες ανδρών των Πρώτων Βοηθειών της Βραζιλίας να βγάλουν έναν άνθρωπο από έναν τάφο, ο οποίος θάφτηκε ζωντανός.
Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής, χωρίς ωστόσο, να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Το περιστατικό που προκαλεί φρίκη, σημειώθηκε σε νεκροταφείο του Σάο Πάολο. Ο «συναγερμός»στις Αρχές σήμανε όταν μία γυναίκα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο νεκροταφείο πρόσεξε πως ένας τάφος κουνιόταν. Εντρομη είδε έναν άνδρα να προσπαθεί να βγει μέσα από τον τάφο του! Μάλιστα, το βίντεο φαίνεται τα νεύματα απόγνωσης του άτυχου άνδρα, με το χέρι του.

Οι τοπικές Αρχές εκτιμούν πως άγνωστοι αφού τον χτύπησαν τον έθαψαν ζωντανό μέσα σε ένα κενό τάφο.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση