GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρέ-καρέ η δολοφονία ενός 2χρονου αγοριού από μία 10χρονη μέσα σε ασανσέρ [εικόνες+βίντεο]

Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κίνα με «πρωταγωνίστρια» μία 10χρονη, η οποία βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία ενός 2χρονου αγοριο...

Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κίνα με «πρωταγωνίστρια» μία 10χρονη, η οποία βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία ενός 2χρονου αγοριού.

Ολα συνέβησαν στην περιοχή Chongqing μέσα σε ένα ασανσέρ. Την ώρα που η μητέρα και το μικρό κορίτσι έβγαιναν από το ασανσέρ, εκείνο κατάφερε να μπει ξανά στον ανελκυστήρα, μέσα στο οποίο ήταν, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς, το μικρό αγοράκι.
Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται πληροφορίες από την αγγλόφωνη ενημερωτική ιστοσελίδα της Κίνας Shanghaiist το κοριτσάκι, αρχικά, κρατά στην αγκαλιά του το μωρό. Στη συνέχεια το πετάει κάτω και αρχίζει να το χτυπά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όταν έφτασαν στον 25ο όροφο της πολυκατοικίας, το κορίτσι άρπαξε το παιδί και το πέταξε... στο κενό.
Βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος κατέγραψαν τις σοκαριστικές εικόνες από τα βασανιστήρια που υπέστη ο μικρός Yuanyuan στα χέρια του νεαρού κοριτσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση