GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με προβλήματα ολοκληρώνεται το 2013 για την ΑΕΚ

Μέσα στο 2013 η ΑΕΚ υποβιβάστηκε, πτώχευσε, βρέθηκε στη Γ’ Εθνική, αποκλείστηκε στο Κύπελλο της κατηγορίας από τον Αγροτικό ...

Μέσα στο 2013 η ΑΕΚ υποβιβάστηκε, πτώχευσε, βρέθηκε στη Γ’ Εθνική, αποκλείστηκε στο Κύπελλο της κατηγορίας από τον Αγροτικό Αστέρα… Το εφιαλτικό αυτό έτος δεν θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί με πρόβλημα για την «Ένωση».

Ο Βασίλης Τσεβάς αποχώρησε με κάκωση στην ποδοκνημική από την προπόνηση της παραμονής και έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Ορέστης Παληαρούτας. Ο νεαρός επιθετικός, που στα παιχνίδια του τελευταίου ενάμιση μήνα έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το ματς της Κυριακής απέναντι στο Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Δικαιολογημένα, λοιπόν, στην ΑΕΚ να παρακαλούν να φύγει το 2013 κι ελπίζουν σε καλύτερη τύχη με το νέο έτος. Αυτό που θα βρει τους «κιτρινόμαυρους» στα γήπεδα, καθώς μετά την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα το ρεπό της Πρωτοχρονιάς «κόπηκε» και ορίστηκε προπόνηση στις 16:30.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση