GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόδος: 27χρονος συνελήφθη για ναρκωτικά και κατοχή κροτίδων

Ήθελε να γιορτάσει… ηχηρά την αλλαγή του χρόνου ένας 27χρονος στη Ρόδο, αλλά τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον υ...


Ήθελε να γιορτάσει… ηχηρά την αλλαγή του χρόνου ένας 27χρονος στη Ρόδο, αλλά τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον υπέβαλαν σε έλεγχο και τον συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών. Αργότερα, βρέθηκαν στην κατοχή του οι κροτίδες που προόριζε για την Πρωτοχρονιά.
Ο νεαρός εντοπίστηκε μέρα-μεσημέρι στη πόλη της Ρόδου και στην κατοχή του βρέθηκαν τρία τσιγαριλίκια για τα οποία συνελήφθη. Την υπόθεση ανέλαβαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκαναν έρευνα στην κατοικία του και ανακάλυψαν κρυμμένη μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης κάνναβη βάρους 56 γραμμαρίων και έναν τρίφτη.
Εκτός από αυτά, κατασχέθηκαν και 26 κροτίδες τις οποίες ο 27χρονος κατείχε παράνομα. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε και μια καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικών Ρόδου με ποινή φυλάκισης ενός έτους και ενός μήνα για ναρκωτικά και οπλοκατοχή. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και κροτίδων και διέταξε να εκτελεστεί η ποινή του.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση