GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίγιο: 28χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε υπόστεγο αγροτικής κατοικίας

Ένας 28χρονος στο Αίγιο κρεμάστηκε σε υπόστεγο, βάζοντας τέλος στη ζωή του Όπως αναφέρουν πληροφορίες του filodimos.gr, ο νεαρός μα...


Ένας 28χρονος στο Αίγιο κρεμάστηκε σε υπόστεγο, βάζοντας τέλος στη ζωή του
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του filodimos.gr, ο νεαρός μαζί με την οικογένειά του είχαν μεταβεί από το πρωί στο χωριό για να μαζέψουν ελιές και κάποια στιγμή απομακρύνθηκε.
Οι οικείοι του άρχισαν να τον ψάχνουν όταν είδαν πως αργούσε να επιστρέψει. Ψάχνοντας για αρκετή ώρα, βρέθηκαν τελικά μπροστά στο μακάβριο θέαμα: ο νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος με ένα σύρμα, στο υπόστεγο ενός παρακείμενου σπιτιού.
Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το τι ήταν αυτό που οδήγησε έναν νέο άνθρωπο στο να δώσει έτσι τέλος στη ζωή του. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.
πηγή: patrastimes.gr
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση