GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: 44χρονος είχε ρημάξει καταστήματα και παιδικούς σταθμούς

Ο 44χρονος ημεδαπός διέπραττε κλοπές σε καταστήματα και παιδικούς σταθμούς, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αρτάκης. Σε βάρος του σχημ...

Ο 44χρονος ημεδαπός διέπραττε κλοπές σε καταστήματα και παιδικούς σταθμούς, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αρτάκης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα

Εξιχνιάσθηκαν, από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, συνολικά 8 περιπτώσεις κλοπών

Κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, διαρρηκτικά εργαλεία, μια κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα κ.α.

Συνελήφθη στην Νέα Αρτάκη, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 44χρονος, ο οποίος διέπραττε συστηματικά κλοπές σε καταστήματα και παιδικούς σταθμούς, στην ανωτέρω περιοχή.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.



Οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και σε παιδικούς σταθμούς στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αρτάκης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 44χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα,
διαρρηκτικά εργαλεία (τανάλια, σφυρί, κατσαβίδι),
μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, άνευ πινακίδας κυκλοφορίας,
μία συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων,
τέσσερα μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά.


Στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, προέκυψε ότι η δίκυκλη μοτοσικλέτα ανήκει σε ημεδαπή, η οποία είχε δηλώσει την κλοπή της στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας την 22-09-2013 και φυλάσσεται προκειμένου να της αποδοθεί.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 17-11-2012 έως και 05-12-2013, ο 44χρονος είχε διαπράξει πέντε κλοπές σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και δύο κλοπές σε παιδικούς σταθμούς στην περιοχή της Νέας Αρτάκης, ενώ η λεία που είχε αποκομίσει ήταν κυρίως χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη διατροφής.

Επισημαίνεται ότι ο 44χρονος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και είχε καταδικαστεί σύμφωνα με την από 11-01-2011 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σε ποινή κάθειρξης, ενώ σε βάρος του εκτελέστηκε η από 06-12-2013 παραγγελία του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, για παραβίαση περιοριστικών όρων.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.
EVIAZOOM

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση