GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζωντανός εφιάλτης για 56χρόνο Ξανθιώτη – Του επιτέθηκαν στον δρόμο!

Στο Νοσοκομείο Ξάνθης κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης ένας 56χρονος ημεδαπός στην Ξάνθη που του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν, του έκλεψα...


Στο Νοσοκομείο Ξάνθης κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης ένας 56χρονος ημεδαπός στην Ξάνθη που του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν, του έκλεψαν... 600 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο!

Το περιστατικό σημειώθηκε σε οικισμό της Ξάνθης με την Αστυνομία να συλλαμβάνει άμεσα τους δυο εκ των τριών δραστών της επίθεσης.

Πρόκειται για έναν 37χρονο και μια 28χρονη οι οποίοι έδρασαν από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστης, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Οι δράστες επιτέθηκαν στον 56χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 Ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο του.

Ο 56χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη του συνεργού τους. thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση