GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο με το στριπτίζ βουλευτή (BINTEO)

Σκάνδαλο προκάλεσε στο κονγκρέσο ένας Μεξικανός βουλευτής που έκανε στριπτίζ μέσα στην αίθουσα του Κογκρέσου κατά τη διάρκεια της συζήτ...


Σκάνδαλο προκάλεσε στο κονγκρέσο ένας Μεξικανός βουλευτής που έκανε στριπτίζ μέσα στην αίθουσα του Κογκρέσου κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση του ενεργειακού τομέα.
Ο Αντόνιο Γκαρσία Κονέχο, του αντιπολιτευόμενου Κόμματος Δημοκρατικής Επανάστασης (PRD) θέλοντας να δείξει την δυσαρέσκειά του τα "πέταξε όλα έξω"  και έμεινε μόνο με ένα μαύρο σλιπάκι μπροστά στους έκπληκτους  συναδέλφους του.

«Μόνο αυτό μου απέμεινε και δεν θα καταφέρετε να το πάρετε», είπε όταν τελείωσε με το γδύσιμο. «Είναι ντροπή! Δεν ντρέπομαι που γδύνομαι, αλλά για αυτό που κάνετε, που είναι ατιμία. Το Μεξικό πληρώνει τις υψηλότερες τιμές στον κόσμο για την ενέργεια. Πρακτικά, χαρίζετε ό,τι έχουμε. Αυτό είναι ντροπή!», τόνισε.

Η συζήτηση αφορούσε το σχέδιο του μεξικανού προέδρου Ενρίκε Πένια Νιέτο να απελευθερώσει τον τομέα της ενέργειας ώστε να επενδύσουν στη χώρα και ιδιωτικές εταιρείες με απώτερο σκοπό τον εκσυγχρονισμό του.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση