GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαρση της πορνείας στα Νότια Προάστια

Στα νότια προάστια έχει μεταφερθεί πλέον η πιάτσα με τις εκδιδόμενες γυναίκες. Στην περιοχή δραστηριοποιούνται αρκετά κυκλώματα πορνείας....

Στα νότια προάστια έχει μεταφερθεί πλέον η πιάτσα με τις εκδιδόμενες γυναίκες. Στην περιοχή δραστηριοποιούνται αρκετά κυκλώματα πορνείας. Αφού το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα οι γειτονιές γύρω από την πλατεία Ομονοίας βρίσκονται σε παρακμή και έχουν να αντιμετωπίσουν τις επιχειρήσεις - σκούπα της αστυνομίας, οι “ροζ” επιχειρήσεις μεταφέρονται στην παραλιακή, η οποία δεν έχει πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση και διαθέτει “γερά πορτοφόλια”.
Οι επιχειρήσεις αυτές φαινομενικά λειτουργούν ως κέντρα ευεξίας, αλλά στην πραγματικότητα προσφέρουν υπηρεσίες πληρωμένου έρωτα.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός κυκλώματος πορνείας στη Γλυφάδα, που “ξεπλένει” τα τεράστια κέρδη του σε ένα κατάστημα περιποίησης νυχιών, το οποίο φτιάχτηκε γι’ αυτόν τον σκοπό.
Αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά απο ελληνίδες υπεράνω κάθε υποψίας, οι οποίες είναι ουσιαστικά "μέτοχοι" στο κύκλωμα σχεδιάζοντας από κοινού τις επόμενες κινήσεις προκειμένου να αυξήσουν τα τεράστια κέρδη τους.
Μάλιστα μετά από 4 χρόνια δράσης, προκειμένου να “αναβαθμίσει” τις υπηρεσίες του στους vip πελάτες, ο "υπεύθυνος" κλείνει πλέον ραντεβού όχι μόνο σε ξενοδοχεία της Γλυφάδας αλλά και σε πολυτελές διαμέρισμα κοντά στο γκολφ της Γλυφάδας. Αυτό γίνεται για να προστατευτούν οι τακτικοί πελάτες από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Άλλο ένα κύκλωμα πορνείας λειτουργεί και στον δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, στο οποίο οι κανόνες συνομωτικότητας μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτές των μυστικών υπηρεσιών. 'Οποιος θελήσει να απολαύσει τις υπηρεσίες των κοριτσιών θα πρέπει να προταθεί από άλλον πελάτη και προτού βρεθεί με μια από τις κοπέλες θα χρειαστεί να πιει έναν "γρήγορο" καφέ με τον υπεύθυνο ώστε να "τσεκαριστεί" και να δοθεί το ΟΚ για το ραντεβού.
Τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, παρά το τσουχτερό κρύο, σε όλο το μήκος της Ποσειδώνος (παραλιακής) υπήρχαν κοπέλες από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Ρωσία, τη Νιγηρία, την Αλβανία και την Ελλάδα, οι οποίες πουλούσαν το κορμί τους.
Συνήθως οι εκδιδόμενες γυναίκες είναι αλλοδαπές και η αμοιβή τους κυμαίνεται από 50 έως 150 ευρώ για τον κάθε πελάτη. «Υπάρχει έξαρση της πορνείας. Το σοκαριστικό είναι ότι βρίσκουμε κοπέλες, που εξαναγκάζονται να πάνε ακόμα και με δεκάδες πελάτες την ημέρα!
Η πορνεία είναι μεγαλύτερων διαστάσεων από ό,τι λένε οι αριθμοί», υποστηρίζει η Μαρία Σταμάτη από τη ΜΚΟ «A21 Campaign», που μάχεται ενάντια στο human trafficking.
Η αστυνομία έχει πραγματοποιήσει επανειλημμένες επιχειρήσεις και έχει συλλάβει εκδιδόμενες γυναίκες. Όμως μετά την απελευθέρωση τους εκείνες καταλήγουν πάλι στα πόστα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση