GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους έπιασαν να διακινούν τέσσερα κιλά χασίς

Παρέλαβαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από τον Αλβανό προμηθευτή τους και είχαν βγει να τη διακινήσουν στους δρόμους της Φλώρινας, δυο...


Παρέλαβαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από τον Αλβανό προμηθευτή τους και είχαν βγει να τη διακινήσουν στους δρόμους της Φλώρινας, δυο νεαροί Έλληνες και ένας Αλβανός που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Γρεβενών για διακεκριμένες κλοπές στην περιοχή!
Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έπιασαν στα πράσα τους δύο 23χρονους Έλληνες και τον 21χρονο αλλοδαπό, τη στιγμή που αναζητούσαν αγοραστές για την ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 753 γραμμαρίων κάνοντας βόλτες με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Όμως, δεν είχαν προλάβει να πουλήσουν ούτε… γραμμάριο, καθώς συνολικά κατασχέθηκαν πάνω τους μόλις 65 ευρώ!
Οι νεαροί διακινητές αποκάλυψαν την ταυτότητα του προμηθευτή από τον οποίο είχαν παραλάβει τα ναρκωτικά. Πρόκειται για έναν 23χρονο Αλβανό, ο οποίος δεν εντοπίστηκε ακόμη και αναζητείται. Μαζί με το χασίς κατασχέθηκαν πέντε κινητά και το αυτοκίνητο των νεαρών που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κατοχή και πώληση ναρκωτικών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση