GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση του Δημάρχου Σαλαμίνας στο Αιάντειο

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, στην αίθουσα του...


Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, στην αίθουσα του... Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Αιάντειο, η ενημέρωσή των δημοτών σχετικά με την εξέλιξη θεμάτων που αφορούν την ευρύτερη περιοχή.
Τα θέματα αυτά ήταν:
α) η ολοκλήρωση της εκπόνησης της μελέτης αποχέτευσης Αιαντείου, προϋπολογισμού ύψους περίπου 1.000.000 € της οποίας το μεγαλύτερο μέρος έχει καλυφθεί από το ΕΣΠΑ.

β) η ολοκλήρωση της μελέτης ανάπλασης του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Αιαντείου σε πολιτιστικό – μουσειακό χώρο.

γ) η ολοκλήρωση της μελέτης κατασκευής αλιευτικού καταφυγίου στην περιοχή του Αιαντείου.

δ) τα σχέδια για την επέκταση της Α’ κατοικίας στο Αιάντειο και ιδιαίτερα στις περιοχές Κακή Βίγλα, Νάτο κλπ.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σαλαμίνας τόνισε ότι όπως σε όλο το νησί, έτσι και στο Αιάντειο πραγματοποιούνται σημαντικές παρεμβάσεις που αλλάζουν σταδιακά τον τόπο μας προς το καλύτερο.

Τέλος διαβεβαίωσε τους δημότες ότι η προσπάθεια ανάπτυξης θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς, συνέπεια κι επιτυχία και τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση