GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: «Εμείς κατοχυρώσαμε την προστασία της πρώτης κατοικίας»

Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ο σχεδιασμός του κόμματος εν όψει των ευρωεκλογών, των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών βρίσ...


Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ο σχεδιασμός του κόμματος εν όψει των ευρωεκλογών, των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών βρίσκονται στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, που είναι σε εξέλιξη, υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
«Με κόπους και με βάσανα η χώρα βγαίνει από την κρίση και το μνημόνιο», είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Βενιζέλος.
«Εμείς κατοχυρώσαμε την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς» τόνισε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία του στην ΚΠΕ του Κινήματος, και συμπλήρωσε:
«Εμείς σταματήσαμε τις ομαδικές απολύσεις. Εμείς σταματήσαμε τη συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νομού για την τοπική αυτοδιοίκηση».
Ο κ. Βενιζέλος συνέχισε, λέγοντας: «Το τετράπτυχο είναι: όχι νέα δημοσιονομικά μέτρα,ναι σε διαρθρωτικά, ναι στην προστασία ευπαθών ομάδων και στη στήριξη πραγματικής οικονομίας».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση