GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιάπης: Έσφαλα και πρέπει να πληρώσω. Έβαλα μπροστά το ΙΧ για να γεμίσω την μπαταρία...

Τι ομολόγησε ο πρώην υπουργός Μεταφορών, μετά τη σύλληψή του για παραβίαση STOP, πλαστών πινακίδων και μη κατοχής διπλώματος οδήγησης, έξ...

Τι ομολόγησε ο πρώην υπουργός Μεταφορών, μετά τη σύλληψή του για παραβίαση STOP, πλαστών πινακίδων και μη κατοχής διπλώματος οδήγησης, έξω από την εισαγγελία.
Στον εισαγγελέα μετέβη ο Μιχάλης Λιάπης. Πριν μπει στο περιπολικό για να μεταφερθεί από την τροχαία Αγίας Παρασκευής, δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Εσφαλα και πρέπει να πληρώσω το τίμημα της απερισκεψίας μου. Το ομολογώ".
"Έβαλα μπροστά το αυτοκίνητο για να γεμίσω τη μπαταρία" είπε και συμπλήρωσε ότι είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες στους αθηναϊκούς δρόμους. "Έκανα λάθος", ομολόγησε.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο συλληφθείς πρώην υπουργός οδηγούσε τζιπ μεγάλου κυβισμού, χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο και δίπλωμα, ενώ το αυτοκίνητο έφερε μη νόμιμες κρατικές πινακίδες.
Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, σταμάτησαν τον πρώην υπουργό, καθώς ο κ. Λιάπης παραβίασε και STOP στη λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λούτσα.
Ο κ. Λιάπης συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και οδηγήθηκε στο ΑΤ Αρτέμιδας το μεσημέρι της Τρίτης, απ΄όπου θα μεταφερθεί στην τροχαία Αγίας Παρασκευής, ενώ ήδη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.


6 σχόλια

  1. φτούσου μακακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΙ ΑΤΙΜΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΣΚΑΤΟΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O άνθρωπος είναι απατεώνας από κούνια.Σκέψου τι έχει κλέψει όταν ήταν υπουργός για τόσα χρόνια.
    Αφού μέχρι και το πολυτελές κότερο το είχε δηλώσει ότι ήταν φορτηγό.
    Λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν πενταπλασίασε τα πρόστιμα του ΚΟΚ, (για την ..ασφάλειά μας πάντα), το ζωντανό, μάλλον σκεφτόταν ότι ....δεν συμπεριλαμβάνεται!...
    Ελπίζω τώρα να πληρώσει ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΆ την ασφάλειά μας , ο .... θου κύριε!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λευτεριά στον ΛΙΑΠΗ αδέλφια...μας δείχνει τον ΔΡΌΜΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΩ τα χέρια απ'τον αγωνιστή Λιάπη. Το καλό σας θέλει 30 χρόνια στην πολιτική ο άνθρωπας και εσείς τώρα... τι ασέβεια είναι αυτή ορε;

    Και έβαλε παράνομες πινακίδες, σιγά ρε... Και κάνει ότι γουστάρει, λαμβάνει παράνομα ΕΚΑΣ, τι έγινε ρε παιδια;

    Αχ, ποιός θα μας γλιτώσει απο δαύτους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση