GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απατεώνες εκμεταλλεύονται το χαμό μητέρας τριών παιδιών

Δεν είχαν καλά- καλά στεγνώσει τα δάκρυα για το θάνατο μιας 35χρονης μητέρας τριών παιδιών σε τροχαίο στο δρόμο Ηρακλείου- Μοιρών, ό...


Δεν είχαν καλά- καλά στεγνώσει τα δάκρυα για το θάνατο μιας 35χρονης μητέρας τριών παιδιών σε τροχαίο στο δρόμο Ηρακλείου- Μοιρών, όταν οι συγγενείς της βρέθηκαν μπροστά σε ένα ζευγάρι απατεώνων που εμφανίζονταν ως οι… γονείς της (!) και ζητούσαν οικονομική βοήθεια για να ζήσουν τα εγγόνια τους!
Οι αδίστακτοι επιτήδειοι χτυπούσαν πόρτες και διηγούνταν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το θανατηφόρο τροχαίο που είχε γίνει το πρωί της 10ης Νοεμβρίου, όταν η 35χρονη Ελένη Δραμουντάνη που εργαζόταν σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, προσέκρουσε στο κράσπεδο και ανατράπηκε πέφτοντας πάνω στις αντλίες ενός πρατηρίου καυσίμων όπου άφησε την τελευταία της πνοή.
Επειδή, όμως, ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη, οι απατεώνες έτυχε να χτυπήσουν την πόρτα της… θείας της άτυχης γυναίκας που τους άκουσε εμβρόντητοι να ισχυρίζονται πως είναι η αδελφή και ο γαμπρός της κι ότι χρειάζονταν χρήματα, λάδι και τρόφιμα για τα ορφανά! Όπως αναφέρει η “Νέα Κρήτη”, η γυναίκα ταράχτηκε τόσο που δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία της και να καλέσει διακριτικά την Αστυνομία, αλλά έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα το ζευγάρι να τραπεί σε φυγή με ένα άσπρο βαν, που τώρα αναζητείται παντού.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση