GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Νέα ΜΕΡΑ στο Συνέδριο για μια «Κοινωνία Αξιών»

Χαιρετισμό στο Συνέδριο της «Κοινωνίας Αξιών» απηύθυνε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της Νέας ΜΕΡΑς Μιχάλης Γιαννάκ...


Χαιρετισμό στο Συνέδριο της «Κοινωνίας Αξιών» απηύθυνε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της Νέας ΜΕΡΑς Μιχάλης Γιαννάκης ως επικεφαλής αντιπροσωπίας του Κόμματος, αποτελούμενης από τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Θύμιο Δρόσο και τον Γενικό Διευθυντή Νίκο Χριστοδουλόπουλο.

Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Γιαννάκης σημείωσε ότι προϋπόθεση της Κοινωνίας των Αξιών είναι η Πολιτική των Αξιών, η Πολιτική των Αρχών και των συγκεκριμένων Θέσεων που εκπορεύονται από την Ελλάδα και το άξιο δυναμικό της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη που διαπρέπει ο Ελληνισμός.

Ο Μιχάλης Γιαννάκης τόνισε ότι η Νέα ΜΕΡΑ τάσσεται υπέρ της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων σε ένα ρεαλιστικό Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης, έξω από τα Μνημόνια της Υποταγής και της εξαθλίωσης των πολιτών, ενώ επεσήμανε τον ρόλο της επιστημονικής κοινότητας στην εκπόνηση αλλά και την εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου που θα αποτινάξει το ζυγό της τρόικας.

«Ο μεταρρυθμιστικός χώρος στον οποίο ανήκει η Νέα ΜΕΡΑ, δεν είναι χώρος διαίρεσης. Είναι χώρος ενότητας και σύνθεσης, χώρος προοδευτικός και ριζοσπαστικός που θα αναδείξει ηγεσίες, πρόσωπα και πολιτικές για να βγει η Ελλάδα από την κρίση και τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και να μπει σε έναν νέο κύκλο ανάπτυξης και απασχόλησης» σημείωσε ο Μιχάλης Γιαννάκης κλείνοντας την τοποθέτησή του στο Συνέδριο της Κοινωνίας Αξιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση