GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δώρα και αγάπη για τα παιδιά του προγράμματος της οικονομικής υιοθεσίας της ΔΗΦΑ

Από το Γραφείο Τύπου Για 2η συνεχόμενη χρονιά, τα παιδιά του προγράμματος της... οικονομικής υιοθεσίας της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών ...

Από το Γραφείο Τύπου
Για 2η συνεχόμενη χρονιά, τα παιδιά του προγράμματος της... οικονομικής υιοθεσίας της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.) αλλά και παιδιά που βιώνουν δύσκολες οικονομικές συνθήκες, είχαν την ευκαιρία να περάσουν χαρούμενες και ξέγνοιαστες γιορτινές στιγμές.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκθέσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου και για στην οργάνωσή της συνέβαλαν το προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών που υλοποιεί το πρόγραμμα της οικονομικής υιοθεσίας, το Τμήμα Πολιτιστικής Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών και της Δημοτικής Κοινωφελoύς Επιχείρησης του Δήμου Αχαρνών (Δ.Η.Κ.Ε.Α.) που εξασφάλισε τα υλικά για τα Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια και παραχώρησε τους μουσικούς της φιλαρμονικής, που έπαιζαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά άκουσαν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια από τις εθελόντριες κα Καίτη Γιάνναρη, εκπαιδευτικό και κα Ιωάννα Κουρκούτα.

Στη συνέχεια τα παιδιά έφτιαξαν γούρια για τη νέα χρονιά, απόλαυσαν λιχουδιές και φεύγοντας έλαβαν περίχαρα τα δώρα τους και ευχές από όλους.

Εκ μέρους όλων των συντελεστών αυτής της διοργάνωσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.) κ. Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης, καλωσόρισε τα παιδιά και τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος τόνισε ότι «Ζούμε σε μια εποχή που λόγω των συνθηκών οι πράξεις αλληλεγγύης είναι αναγκαίες και η ΔΗΦΑ δεν μπορεί παρά να να είναι παρούσα. Όμως ο κυρίαρχος σκοπός όλων πρέπει να είναι η αλλαγή των συνθηκών που οδηγούν στη φτωχοποίηση της κοινωνίας.»





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση