GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ατζαγκούν θα πάρει θέση βασικού στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

Ο Ατζαγκούν αναμένεται να πάρει θέση βασικού στην 11άδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για να καλύψει το κενό που θ...


Ο Ατζαγκούν αναμένεται να πάρει θέση βασικού στην 11άδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για να καλύψει το κενό που θα υπάρχει από την απουσία του τιμωρημένου Πράνιτς.
Ο νεαρός νιγηριανός όμως δεν πρόκειται να είναι η μόνη αλλαγή που θα κάνει ο Γιάννης Αναστασίου στο παιχνίδι για την εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Θέση διεκδικεί και ο Λαγός αντί του Αμπέντ από τον οποίο ο Έλληνας τεχνικός του τριφυλλιού δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του στους τελευταίους αγώνες.
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να διατηρηθεί ο Κοτσόλης, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Τριανταφυλλόπουλος, με τον Μαρινάκη να παίζει δεξί μπακ.
Υπάρχει προβληματισμός για τον Σίλντενφελντ και όλα είναι πιθανά, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ρισβάνης.
Στην ενδεκάδα αναμένεται να είναι και πάλι οι Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Κλωναρίδης, Καρέλης. Το πιο πιθανό είναι να παραμείνει το 4-4-2.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση