GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαράδεκτες οι συνθήκες απονομής της Δικαιοσύνης, λένε οι εισαγγελείς

«Οι συνθήκες απονομής της Δικαιοσύνης παραμένουν απαράδεκτες, τα προβλήματα παραμένουν άλυτα και οι εισαγγελείς και οι δικαστές αγων...


«Οι συνθήκες απονομής της Δικαιοσύνης παραμένουν απαράδεκτες, τα προβλήματα παραμένουν άλυτα και οι εισαγγελείς και οι δικαστές αγωνίζονται με αυταπάρνηση προκειμένου να ανταποκριθούν και πράγματι ανταποκρίνονται, παρά τις συνθήκες αυτές, στην αποστολή τους», τονίζουν οι εισαγγελείς της χώρας σε ψήφισμά τους μετά το τέλος των εργασιών της 29ης τακτικής γενικής συνέλευσης της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.
Ακόμη, η ΕΕΕ καλεί την Πολιτεία να λάβει όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που θα διασφαλίσουν την εύρυθμη και ταχεία απονομή της Δικαιοσύνης, ώστε να ανταποκρίνονται στις δίκαιες προσδοκίες του Ελληνικού λαού», όπως επίσης την καλούν να αυξήσει άμεσα τον αριθμό των θέσεων των εισαγγελέων.
Επίσης, καλούν την Πολιτεία να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα για την προσωπική ασφάλεια των δικαστικών λειτουργών και των δικαστικών εγκαταστάσεων.
Τέλος, η Ένωση καλεί του εισαγγελείς της χώρας να μετάσχουν στην πανδικαστική συγκέντρωση της 11ης Δεκεμβρίου 2013, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εφετείου Αθηνών, στις 1 μ.μ., με παράλληλη διακοπή τω συνεδριάσεων των δικαστηρίων.
Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια

  1. ΝΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ (ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ) ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ Μ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ;;;;;;;;;; ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ;;;;;; ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΩΡΕ ΠΟΣΟΣ;;;;;;;;; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ Ε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πια δικαιοσύνη μιλάμε στην Ελλάδα ; Αν σεβόσαστε και τιμούσατε τον ρόλο σας, θα είχατε κάνει τόσα χρόνια, αυτεπάγγελτες διώξεις , έρευνες κλπ γύρω από το πολιτικό κατεστημένο . Δηλ. έπρεπε να πέσει η χώρα στα βράχια, για να ανακαλύψετε τον Άκη ; Και πόσοι ακόμα Άκηδες υπάρχουν ακόμα και σήμερα ; Δεν μπορεί οι πολιτικοί, να είναι ΚΑΙ προϊστάμενοι σας !
    Μια έρευνα ας πούμε για το Δημόσιο χρέος ;;;
    Το Σύνταγμα, τηρείται ;;;
    Αυτό που λείπει από την χώρα, είναι ακριβώς αυτό . Η έλλειψη Δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση